Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
26 évesen lefeküdtem egy 62 éves nővel.Kapcsolatot szeretne én nem tudom mi volna a legjobb?
Egy éve ismertem meg néha-néha beszélgettünk.Talán szimpatikusak is voltunk egymásnak,mert mindig nevettünk egymás viccein.Idén nyáron éreztem először mikor egy közös programnál, mintha több lett volna kölcsönös szimpátiánál.
Nem tévedtem, de nagyon lassan közeledtünk.Majd egy hónapja egyszer csak megtörtént.Átmentem hozzá, mert a segítségemet kérte valamiben, és valahogy gyorsan történt minden, de következő pillanatban már a hálójában voltam.
Zakatolt a szívem,mert erre vágytam mindig, de sajnos gyorsan elsültem, mint a győzedelmi ágyú.Nem lett mérges de kínos erre visszagondolnom.Azóta még egyszer lefeküdtünk, és elég rendszeresen írunk egymásnak messengeren.Érdemes hosszabb távra tervezni egy ilyen idős nővel?
Mindenki úgy csinál, mintha 62 évesen nem lehetne vonzó egy nő...
Rengeteg ilyen van pedig.
Hívd nagyinak... :D
Amúgy próbálj meg bevágódni nála, hátha rád hagyja a vagyonát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!