Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » 26 évesen lefeküdtem egy 62...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

26 évesen lefeküdtem egy 62 éves nővel.Kapcsolatot szeretne én nem tudom mi volna a legjobb?

Figyelt kérdés

Egy éve ismertem meg néha-néha beszélgettünk.Talán szimpatikusak is voltunk egymásnak,mert mindig nevettünk egymás viccein.Idén nyáron éreztem először mikor egy közös programnál, mintha több lett volna kölcsönös szimpátiánál.

Nem tévedtem, de nagyon lassan közeledtünk.Majd egy hónapja egyszer csak megtörtént.Átmentem hozzá, mert a segítségemet kérte valamiben, és valahogy gyorsan történt minden, de következő pillanatban már a hálójában voltam.

Zakatolt a szívem,mert erre vágytam mindig, de sajnos gyorsan elsültem, mint a győzedelmi ágyú.Nem lett mérges de kínos erre visszagondolnom.Azóta még egyszer lefeküdtünk, és elég rendszeresen írunk egymásnak messengeren.Érdemes hosszabb távra tervezni egy ilyen idős nővel?

2020. nov. 25. 17:37
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Stifler mamája.
2020. nov. 25. 19:34
 12/17 anonim ***** válasza:

Mindenki úgy csinál, mintha 62 évesen nem lehetne vonzó egy nő...

Rengeteg ilyen van pedig.

2020. nov. 25. 21:48
 13/17 anonim ***** válasza:
61%
Azért tetszik neked ez a helyzet mert a korodbeli lányoknak több az igénye, aminek te sose felelltél meg.
2020. nov. 26. 08:02
 14/17 anonim ***** válasza:

Hívd nagyinak... :D

Amúgy próbálj meg bevágódni nála, hátha rád hagyja a vagyonát.

2020. nov. 26. 16:04
 15/17 anonim ***** válasza:
Jo volt? En is kiprobalnam idosebbel.
2020. nov. 26. 16:58
 16/17 anonim ***** válasza:
Azt persze simán elhinnétek, hogy 26 éves nőként lefeküdtem egy 62 éves papival. Tuti egy komment se lenne, hogy kamu. Pedig valójában gusztusom nem lenne hozzá.
2020. dec. 6. 22:09
 17/17 anonim ***** válasza:
Bakker de jó hogy eljöttem onnan fujjj
2021. okt. 27. 08:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!