Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire felejtős a pasi ha első randin elmondja hogy szokott nézni pelenkázós animéket, néha erről ábrándozik?
Japánoknál sok beteg dolog van, de ez eszembe sem jutott volna, míg egy pasi fel nem hozta randin.Persze utána szépen megköszöntem a beszélgetést, és a sütit,amit hozott,majd amilyen gyorsan tudtam otthagytam.Utána még keresett, de nem válaszoltam neki.ennyire beteg fiatal pasik is vannak?
28L
Pasi 30F volt.
A mivel foglalkozol, alap dolog, az első randin illik megkérdezni, már rögtön az elején.
A mennyit keres, arra nem szokás rátérni.
12.-nek.
Mivel foglalkozol? A munka az belövi a fizut. Nem? Plasztikai sebész VS árufeltöltő.
Szerintem azért ezt illik tisztázni az elején. Lehet álszenteskedni, de azért nem mindegy, hogy valaki munkanélküli, vagy fix munkahelye van, esetleg napi 12 órázik 7ből 6 napot vagy 3 műszakban dolgozik stb..
Ezt férfiként írom, mielőtt golddiggernek tituláltok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!