Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lányok melyiket választanák...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok melyiket választanák inkább? Egy diplomás férfit aki keres nettó 250 ezret, vagy egy érettségivel nem rendelkező kőműves egyéni vállalkozót aki keres 1 milliót?

Figyelt kérdés

2020. nov. 24. 21:12
1 2 3 4 5
 31/45 anonim ***** válasza:
56%

Ezek alapján inkább a diplomásat, mert valószínűleg több bennünk a közös, de azért a diploma nem garancia semmire.

Elég kevés az infó. Összességében azt választanám, akivel hasonló a világnézetünk, passzolunk, aki külsőre tetszik, aki szimpatikus, aki intelligensebb. A pénz huszadrangú ebben a történetben, pláne hogy nem minimálbérest vagy munkanélkülit írtál, hanem a 250 is már egy normális összeg, én is ennyit keresek.

2020. nov. 25. 11:31
 32/45 anonim ***** válasza:
52%
A diplomást. Semmit nem tudnék kezdeni egy érettségivel sem rendelkező kőművessel.
2020. nov. 25. 12:14
 33/45 anonim ***** válasza:
67%
11: Lehet velem van a gond, de ha szegény vagyok és mondjuk tényleg ruhára nincs pénz, vagy megélni, akkor nem rohanok hitelért az új iphonera. Mentalitás. Sokan szeretik jóval rosszabbnak beállítani a saját helyzetüket, mint amilyen. Értem én, hogy ezt nem a kisnyugdíjas Gizike néni csinálja, de nem is ellene szólt a kommentem. Csak néhányan hátha magukba néznek egy kicsit.
2020. nov. 25. 12:42
 34/45 anonim ***** válasza:
92%

Úgy képzelem el, hogy ezek alapján a paraméterek alapján kéne választanom, hogy kivek megyek vakrandira, akkor a diplomás férfit választanám.

Nem voltak eddig jó tapasztalataim a szakmunkásokkal meg úgy az építkezésben dolgozókkal sem. Illetve nekem fontos az IQ, hogy tudjam, hogy a párom nem csak az átlagot hozza, hanem bőven az átlagnál okosabb.

2020. nov. 25. 13:42
 35/45 anonim ***** válasza:
44%

Inkább az első. A csoróság még hagyján, de egy proli érettségivel az tűrhetetlen. Miért nem tanult tovább..

N

2020. nov. 25. 13:45
 36/45 anonim ***** válasza:
0%
Halljátok, ha ilyen arrogáns és beképzelt tud lenni egy diplomás nem bánom, hogy csak egy érettségim van, és egy évi 500 milliós forgalmú vállakozást viszünk a szakmunkást végzett asztalos apámmal.
2020. nov. 25. 14:27
 37/45 anonim ***** válasza:
100%
Nem kell ahhoz diploma hogy valaki arrogáns és beképzelt legyen.
2020. nov. 25. 17:00
 38/45 anonim ***** válasza:
29%

"nekem fontos az IQ, hogy tudjam, hogy a párom nem csak az átlagot hozza, hanem bőven az átlagnál okosabb."

Az IQ-nak és a végzettségnek mocsok kevés köze van egymáshoz, ha jól emlékszem Magyarország egyik legmagasabb IQ-jú embere egy pesti buszvezető.

2020. nov. 25. 17:00
 39/45 anonim ***** válasza:
50%
Az IQ kor szerint számol. Magyarán lehet, hogy 10 évesen 180as az IQ-d, 30 évesen már 110.
2020. nov. 25. 17:06
 40/45 anonim ***** válasza:
91%

Szuper, de érdekelne, hogyha ennyire magas az IQ-ja, akkor miért nem ment mondjuk mérnökinfósnak, marketingesnek, vállalatvezetőnek.

Azért némi ambíció sem árt, meg mondjuk egy autistával sem lennék együtt szívesen, aki buszmániás...

Annak meg azt gondolom, hogy nagyobb a valószínűsége, hogy az ismeretlen egyetemet végzett intelligensebb, mint az ismeretlen burkoló.

Nyilván, ha megismerem, akkor nem ez fog dönteni, de ha egy vakrandin csak ennyit tudok róluk, akkor az egyetemet végzettet választom. Ha nem is passzolunk, általában kevésbé érzem rosszul magam a randin, mint amikor leül velem szembe egy munkás ember és végig tojáshéjakon járkálok, nehogy beképzeltnek tűnjek a diplomámmal, vagy azzal az elképzelésemmel, hogy egyikünk se dolgozzon hétvégén meg mondjuk este hat után...

2020. nov. 25. 17:15
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!