Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
35-40 közötti egyedülállók, ti nem féltek, hogy soha nem lesz családotok?
Figyelt kérdés
Engem ez frusztrál. 38 évesen egyszerűen úgy érzem nem sokat érek már a piacon. A 30-as és a 40-es férfiak is inkább 20, max. 30 legeleje nőt akar. Legalábbis azok, akik nekem bejöttek. Nagyon aggódom, ti nem? Férfiak is írhatnak természetesen.2020. nov. 24. 12:15
61/76 anonim válasza:
es egy kis szodat utana pincer
64/76 anonim válasza:
Ej ej így beszél egy leendő családapa! Ez fenyegető.
65/76 anonim válasza:
Bizonyitani nem neked fogom megnyugodhatsz.. hanem sajat lelkemnek.. Tudom kesore jar.. de amit akkarok azt elertem kivallo eredmennyel eddigi eletemben.. is igy jartam el... barmennyi nehezseg is kerult elem..
66/76 anonim válasza:
Ügyes vagy. Gratulálok! Csak kéne már valami elletni való emsehölgy.
67/76 anonim válasza:
50 évesen már kéne letenni valamit az asztalra nem anyád szoknyáján ülni, azt netezni meg várni hogy anyád bevigye tányéron a szobádba a zabálékot. Nem szégyelled magad?
68/76 anonim válasza:
Az meg vegkep nem rad tartozik.. vagy este gyertyat gyujtasz mas hallojaban.. sok perverz olalkodik mostanaban kozeletunkbe.. Adok egy jo tanacsot torodj a magad dolgaval
69/76 anonim válasza:
Van egy 6 szobas bp kerteshazam van egy Tatai kerteshazam van egy autom van egy boltom mi kell meg kedves 40 evesen 3 szakmam.. es e melle meg egy filler hitelem nincs..Megtakaritassal ma is rendelkezem.. mi a k anyadrol beszelsz 40 evesen eleg.. vagy meg valakinek ez semmi te b om
70/76 anonim válasza:
Akkor valami kattanás lehet a fejedben, ha ennek ellenére nincs nőd. Ott valami nem stimmel ám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!