Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Keresem a párom de nem tudom hogy létezik e olyan akit én keresek,nagyon hosszú ideje keresem a párom de nem találom,próbáltam már rengeteg lánnyal,csinossal, közepesen csinossal,nem tudom hogy hol vagy hogyan keressem?
🤣🤣🤣 Miért lenne nagy M a magyarul, és nagy A az angolul?
Tanulj meg írni fogalmazni, mert ez így vicc kategória, utána lehetnek ilyen elvárásaid, hogy neked Billie Eilish hasonmás kell.
Azért írtam, hogy hűha, mert ez így reménytelen. Konkrétan szemnek bántó ez az idehányt szóhalmaz amit produkáltál. Nehéz olyannak bármit is tanácsolni, aki ilyen szinten nem képes magyarul írni, meg ennyire logikátlan az egész gondolatmenete. És itt látszik, hogy nem a sietség, vagy az autocorrect a baj, hanem konkrétan a betűk ismeretéig jutottál el, de a nyelvtani vagy helyesírási szabályok már nincsenek meg a legalapabb szinten sem. Egy alsós általános iskolás fogalmazása igényesebb, mint ez a strukturálatlan szöveg.
A gondolataid is rendkívül egyszerűek. Erre nem lehet mint mondani. Igazából mi a kérdés? Miben legyen olyan a csaj, mint a két említett nő? Csak mert a testük pl. tök különbözik, Cara sovány modell alkat, Billie nagyobb darab, masszív nő. Egyáltalán nem hasonlítanak egymásra, max a szemöldökük, de itt ki is merül a dolog.
Elsőre tisztázd magadban, hogy mik az igényeid. Mi az a plusz? Amíg te sem tudod mit akarsz, addig ne keress barátnőt. És ha kitalálnád, és elkezdenél próbálkozni, mindenképp élőben kezdd, és ne online, mert ezzel az írásmóddal esélytelen vagy. Nem vagyok pedig nyeltannáci, de ez már tényleg a szégyen szint, mintha egy enyhén értelmi fogyatékos ember szófosása lenne, semmi logika nincs benne. Magaddal szemben is legyenek elvárásaid, fejleszd magad, ha igényes lányt szeretnél!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!