Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ismerkedés COVID:lányok szerintetek ez megfelelő? Találkozok egy lánnyal, meghívom egy kávéra elvitelesre, aztán séta közben beszélgetünk. Mit gondoltok?
Fantasztikus!
A szemerkélő esőben, a mínusz fokokban, talpalni, WC-sehol.
Nincs lakásod?
4.-nek.
Vagy csupán nők vagyunk, és nem lányok, akik nem szeretnek utcán pisilni, vagy egy kapualjban szexelni, a hidegben.
5. -nek
Függetlenül attól hogy nők vagyunk-e vagy lányok, egy annyi eszünk csak van, hogy ha pisilni kell, akkor OTT, ahol elvitelre kérjük a kávét pisilünk (de amúgy is kibírunk 1-2 órát) , és nincs igényünk egyből egy idegen pasi lakására felmenni, mert viszket, és szexelhetnékünk van... de lehet én vagy ómódi.
3mas voltam.
"vagy egy kapualjban szexelni, a hidegben."
Biztos lehetsz benne, hogy erre nem fog sikerülni. Ne keverd össze a normalis nőket az olcsó prostiaiddal, akik neked jutnak.
Nekem nőként ezzel nem lenne gondom szeretek setalni, wc-t meg lehet találni.
Áldom a sorsot hogy pont mizeria előtt jutottunk tovább ....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!