Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mennyi idő után normális...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyi idő után normális ragaszkodni valakihez a megismeréstől számítva?

Figyelt kérdés
2020. nov. 19. 20:44
 1/4 anonim ***** válasza:
Sajnos én nagyon hamar tudok ragaszkodni, lekopogom mert eddig nem fáztam rá és kölcsönös volt
2020. nov. 19. 20:50
 2/4 anonim ***** válasza:
Én kb. egy-két hónap után kezdek bekapcsolni ilyen téren. Nem tudom, kinek, mi a normális, ez sok mindentől függ.
2020. nov. 19. 21:44
 3/4 anonim ***** válasza:

Amikor beleszeretsz és az ő személyéért akarsz tenni.

Nem időhöz kötött, mert van, hogy ez soha nem következik be, de mégis ragaszkodnak egyesek, mert félnek az egyedülléttől.

2020. nov. 19. 21:55
 4/4 anonim ***** válasza:

Szerintem akkor érdemes ragaszkodni, amikor érzékeled a másik fél részéről, hogy kölcsönös, tehát nem csak egy oldalú.

Lényegében az is fontos, hogy előtte valamennyire megismerjétek egymást, de nehéz időben behatárolni, hogy ez mikorra alakul ki. Pl. van aki hamar megnyílik előtted, már az ismerettség kezdetén bizalmassá váltok egymással szemben, sok időt töltötök egymással, mindent megosztotok egymással, ilyenkor hamar kialakulhat a kötődés. Olyan is van, hogy több év után nem ismersz ki egy embert, távolságtartó, hiába, hogy együtt vagytok egy jó ideje, ilyenhez nem érdemes ragaszkodni.

2020. nov. 20. 09:08

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!