Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért undorító egy biszex férfi?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért undorító egy biszex férfi?

Figyelt kérdés

Biszex vagyok, 28 éves, és volt 3 párkapcsolatom.

2 nővel, 1 férfival.

Mindhárom párommal szerelemből voltam, az egyik 2 évig tartott, a második 3 évig, az utolsó volt a férfi, vele szintén 4 évig, de 2 éve sajnos elhunyt.

Most jutottam oda, hogy nyitott lennék az ismerkedésre, de amint elmondom ezt magamról, a legértelmesebbnek tűnő nők is nagyon sértő, trágár hangnemben hordanak le, némelyik elköszönés után is zaklatott, hogy fogjam fel, hogy nem vagyok férfi, ne merészeljek nővel ismerkedni többé.

Mégis miért kelt ekkora gyűlöletet, hogy akármilyen nemű embert tudok szeretni?

2020. nov. 19. 13:42
1 2 3 4 5 6
 11/55 A kérdező kommentje:

1. Mindenfajta szexuális irányultság normális.

2. Az ilyen-olyan ízlés normális, amíg emberien van tálalva.

3. A gyűlölködés, taposás nem normális. Hogy nők úgy beszélnek a halott páromról, hogy undorító, ahogy a b.aszattam vele magam/b.asztam a szaros seggét, ki kéne taposni a belem, ne közeledjek ezek után nőkhöz, ne akarjak családot, vagy fogadjam el, hogy deficites vagyok és keressek olyan nőt, aki szintén biszex és vevő a 3-as szexre (ezeket mind-mind megkaptam már).

2020. nov. 19. 13:56
 12/55 A kérdező kommentje:

7-es

Bocs, de a tudomány mai konszenzusa nem ez, amit írsz.

Másrészt pedig nem kell dönteni, lehet élvezni mindkettőt. A nőkhöz amúgy is kicsit jobban vonzódom, de ha szerelmes vagyok, akkor nem teszek különbséget, csak több nőt találok vonzónak és többet fantáziálok nőkről.

2020. nov. 19. 13:58
 13/55 anonim ***** válasza:
91%
igen, lehet hetero párod, aki elfogadja, de mint látod a többség nem fogadja el, tehát butaság azon siránkozni és vádolni a nőket, hogy de ugyan miért is nem fogadják el. Nem és kész, ezt tudomásul kell venni, indokolni se kell hogy miért nem fogadja egy egy hetero hogy a másik biszex. az a minimum hogy egy iylet nem titkolsz el egy hetero előtt. Én mivel tudom hogy nem tudnám elfogadni,nagyon átverve érezném magam és egyből kiábrándulnék...
2020. nov. 19. 14:00
 14/55 anonim ***** válasza:
24%

Kérdező, el kell menni az ilyenek mellett. Ez ugyan az, mint mikor azzal van baja valakinek, hogy a másik volt már együtt több ellenkezőneművel egyszerre, vagy fekete, cigány, arab ellenkezőneművel.

Akit zavar, azzal neked nincs dolgod.

Miért undorító egyeseknek egy kígyó, vagy egy pók? Miért undorító egy étel? Miért undorító bármi?

Mert az adott embernek az. Ha pedig ezt az undort nem tudja kultúráltan kezelni, akkor bunkó. De ezzel nem tudsz mit kezdeni. Figyelmen kívül kell hagyni és tovább állni. Mást egyszerűen nem tehetsz.

2020. nov. 19. 14:01
 15/55 A kérdező kommentje:
Senki nem siránkozik és nem vádolja a nőket, bármennyire is szeretnétek rámhúzni a szentséges nőket gyűlölő kis szerencsétlen képét. :D Csak kérdeztem valamit. Szeretnék valami érvet amellett, hogy ez miért lenne erkölcsi/értékrendi kérdés, vagy miért lenne releváns egy komoly, monogám kapcsolatban ahol szereti egymást a két fél és teljesen az alapok alapja, hogy csak egymással vannak.
2020. nov. 19. 14:02
 16/55 anonim ***** válasza:
75%

"miért lenne releváns egy komoly, monogám kapcsolatban"

mint írtam, nem jön be és kész, a magyarázatot pedig nem kell indokolni, miért nem kellesz iylen irányultsággal és kész, érted?

2020. nov. 19. 14:08
 17/55 A kérdező kommentje:
Értem, nekem sem kellenél te 1 percre sem. :)
2020. nov. 19. 14:10
 18/55 anonim ***** válasza:
52%

Én úgy vagyok vele, mint az egyik nagy gyártónak a szlogene: "love is love".... Ezek érzések, nem választás kérdése, hogy páros héten csak a nőkhöz vonzódom, páratlanon meg csak a férfiakhoz... :DDDD Hétvégén meg mindkettőhöz. :))))

Aki ezt a rém egyszerű dolgot nem képes felfogni, azt sajnálom. Ezzel nincs is gond, de amikor már a másikat ezért "leundorítozzuk" és kiközösítjük az már nem más, mint (saját frusztrációját kivetítő) nettó érzelmi intelligencia (elfogadás/empátia stb.) hiányában szenvedő emberke...

Én ilyenkor megfordítom a dolgot és elképzelem, hogy ha egy nő mondaná nekem ezt akivel jól alakulnak a dolgok, hogy ő bizony bixeszuális, akkor csak annyit mondanék rá, hogy egészségére. Nem befolyásolna semmiben. Ugyanígy lennék ha barátom-haverom lenne a biszex férfi, elfogadnám, sőt! Támogatnám mindenben!

Pontozzatok le, lesz@rom komolyan! Nem várok mást ettől a társadalomtól! :DDD

2020. nov. 19. 14:20
 19/55 anonim ***** válasza:
36%
Mert nem vagy férfi.
2020. nov. 19. 14:32
 20/55 A kérdező kommentje:
Te meg nem vagy ember.
2020. nov. 19. 14:34
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!