Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem szeretnék gyereket ez hátrányt jelent ismerkedesnel? Vagy van Olyan férfi akinél előny? 31N
Én sem szeretnék. Nem vagyok érett rá, egyik ok. Nálam előny.
30f
Férfi vagyok, 40 éves, és szeretnék gyereket, sőt, ezzel nem akarok már több évet várni.
Ebből a szempontból előny lenne.
Másrészt viszont az a tapasztalatom, hogy nagyon sok ember (főleg a nők) akár mindent alárendelnek ennek a projectnek. Ez pedig ijesztő. Randiztam pár olyan nővel, akin éreztem a kapuzárási pánikot, éreztem, hogy csak feleljek meg annak az 1-2 feltétlenek ami neki a gyerekvállaláshoz kell, meg sem akar igazán ismerkedni, csak reméli, hogy majd működik a kacsolat, mert a legfontosabb, hogy a gyerek projectbe mikor vágunk bele.
Sajnos ezt a görcsösséget, a sürgetést, a sietséget sokszor tapasztaltam, és én első sorban családot akarok, nem pedig csak gyorsan összedobni egy gyereket valakivel, a családhoz pedig jobban ismerni kell a másikat annál, hogy pár hónap alatt eldöntsem, hogy mehet e a gyorsított házasság folyamat...
Nehéz helyzet, mert én is tudom, hogy nincsenek erre éveim, de elkapkodni akkor sem fogom, ha ezzel esetleg lemaradok a lehetőségről, és főleg kerülöm az olyan nőt, akinek látom, hogy már kb minden mindegy, csak valakivel belevághasson a baba projectbe
21 haver szerintem szállj le erről a redpilles baromságról.
"szexualis elvezeti ertek" persze mert ez egy objektív szám. De vegyük úgy hogy objektív, akkor is baromság mert a szexuális élvezeti érték szerintem meg az adott parter szexuális tapasztalatától és hozzáállásától függ. Na ehhez mit szólsz?
1. Nem vagyok haver
2. Amirol irtam az nem redpilles baromsag, hanem science
#25: nem, nincs 10 évem (persze biológiailag még 25 is van, sportolok, jó kondiban vagyok, nincs okom feltételezni, hogy akár 65 évesen ne lennék képes gyereket csinálni), mert családot akarok, a gyereket fel akarom nevelni, és nem nyugdíj előtt akarom kezdeni.
Szóval ebből a szempontból már nekem is zárul az "ablak".
Viszont a pánikból gyerekvállalás szerintem a végén 99%-ban 3 ember életét nyomorítja meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!