Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Egyetértetek nagyapámmal,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egyetértetek nagyapámmal, ahogyan kezelte amikor a kisöcsém szekálta őt és heccelni kezdte? (alkalmazható ez a nők terén is?)

Figyelt kérdés

Több évvel ezelőtt volt egy érdekes eset, amikor a testvéreimmel a nagyszüleimnél voltunk.

A kisöcsém elkezdte unni magát, ezért kitalálta, hogy kötöszködni kezd el velünk.

Elővett egy darab gesztenyét és elkezdte hajigálni. Amikor eldobta valahova többször is az elején, akkor a húgom mindig felvette és visszahozta neki. Ekkor a kisöcsém megunta a húgom csicskáztatását.

Ezután odament ahhoz a kanapéhoz, ahol a nagyszüleim ültek és "véletlenül" leejtette az ágy alá a gesztenyét pont a nagyanyám mellett. Nagyanyám felkelt, lehajolt és kivette neki.

Természetesen ennyi sem volt elég a kisöcsémnek. Most a nagyapámon volt a sor. Fogta a gesztenyét, majd odament nagyapámhoz és izomból behajította a kanapé alá, majd csak annyit mondott "Tata vedd ki!"

Nagyapám azonban meg sem moccant, csak enyhe mosollyal az arcán bólintott egyet, s hozzátette "Öreg vagyok én már a majom eljátszásához!"

A gesztenyét végül a kisöcsémnek kellett kivennie.

Alkalmazható-e ugyanez a nők terén is? Nagyapám hozzáállása vajon megállja-e a helyét a csajozás terén is?

Köztudott tény, hogy a nők folyton csicskáztatják és ugráltatják a férfiakat, lásd pl tinder vagy akár a gyakorit is, de gondolok olyasmikre is, hogy eljátsszák, hogy akarnak valami komolyat majd utána amikor már báboztak veled, akkor jön a "ja, igazából nem akartam semmi komolyat" vagy "maradhatunk barátok" szövegek.

Ez ugyanaz, amit a kisöcsém csinált. Eldöntöttem, hogy nagyapámra hallgatok és csak annyit mondok a nőknek "öreg vagyok én már a majom eljátszásához"

Ti mit gondoltok erről?

2020. nov. 19. 04:50
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
5%
öcséd 3 olyan fülest érdemelt volna a fal adja a másikat..
2020. nov. 19. 09:28
 12/14 anonim ***** válasza:
Papa tudta a frankót. Az egyoldalú dolgokat mellőzni kell.
2020. nov. 19. 10:18
 13/14 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy az en rendszeremben van hiba, de nekem nincs instam, ellenben van baratnom. Neki van instaja. Ellenben az o profilja nem az instajabol allt a neten sot, emlitve sem volt. Az olyanok egybol mentek balra, akiknek csak egy link volt a profiljuk, vagy hieroglifakbol allt, meg idezetek, egyetlen onalloan megfogalmazott mondat nelkul? Kivalo szuro volt. Hogy akarsz komoly kapcsolatot, ha nem ismered fel ezeket a nem tul bonyolult osszefuggeseket sem? Ezek mind a felszinesseg jelei, es se majomkodassal, se anelkul nem lenne mas a vegeredmeny. Ezek a szituaciok letre sem jottek volna, ha jobban valogatsz.
2020. nov. 19. 15:19
 14/14 anonim ***** válasza:
JNSZK megyei vagy?😅 mi mondjuk így, hogy Tata ☺️
2020. nov. 20. 01:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!