Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyetértetek nagyapámmal, ahogyan kezelte amikor a kisöcsém szekálta őt és heccelni kezdte? (alkalmazható ez a nők terén is?)
Több évvel ezelőtt volt egy érdekes eset, amikor a testvéreimmel a nagyszüleimnél voltunk.
A kisöcsém elkezdte unni magát, ezért kitalálta, hogy kötöszködni kezd el velünk.
Elővett egy darab gesztenyét és elkezdte hajigálni. Amikor eldobta valahova többször is az elején, akkor a húgom mindig felvette és visszahozta neki. Ekkor a kisöcsém megunta a húgom csicskáztatását.
Ezután odament ahhoz a kanapéhoz, ahol a nagyszüleim ültek és "véletlenül" leejtette az ágy alá a gesztenyét pont a nagyanyám mellett. Nagyanyám felkelt, lehajolt és kivette neki.
Természetesen ennyi sem volt elég a kisöcsémnek. Most a nagyapámon volt a sor. Fogta a gesztenyét, majd odament nagyapámhoz és izomból behajította a kanapé alá, majd csak annyit mondott "Tata vedd ki!"
Nagyapám azonban meg sem moccant, csak enyhe mosollyal az arcán bólintott egyet, s hozzátette "Öreg vagyok én már a majom eljátszásához!"
A gesztenyét végül a kisöcsémnek kellett kivennie.
Alkalmazható-e ugyanez a nők terén is? Nagyapám hozzáállása vajon megállja-e a helyét a csajozás terén is?
Köztudott tény, hogy a nők folyton csicskáztatják és ugráltatják a férfiakat, lásd pl tinder vagy akár a gyakorit is, de gondolok olyasmikre is, hogy eljátsszák, hogy akarnak valami komolyat majd utána amikor már báboztak veled, akkor jön a "ja, igazából nem akartam semmi komolyat" vagy "maradhatunk barátok" szövegek.
Ez ugyanaz, amit a kisöcsém csinált. Eldöntöttem, hogy nagyapámra hallgatok és csak annyit mondok a nőknek "öreg vagyok én már a majom eljátszásához"
Ti mit gondoltok erről?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!