Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet valami összefüggés a haj/bőr/szemszín kedvelési preferencia és a női extra igényesség között?
Azt már statisztikákból tudjuk, hogy a nők TÖBBSÉGE a sötétebb hajú, bőrű és szemű férfiakra bukik.
Viszont vannak olyan nők is (mennyiségileg kevesebb), akik a szőkéket, világosabb bőrűeket, hajúakat, kék, szürke vagy zöld szeműeket részesítik előnyben.
És itt jön az, hogy megfigyeléseim szerint minél sötétebb hajú, bőrű és szemű férfiakra bukik egy adott nő, annál alacsonyabban van nála az igényszint akár egzisztenciális téren, akár sokszor szégyenszemre még a minimális elvárt ápoltság terén is.
És ismétlem: többségében. Tehát attól, hogy valakinek a James Bond jön be vagy Kanye West attól még továbbra is a többségről beszélek, akik összejönnek OLYAN négerekkel, arabokkal, cigányokkal, indiaiakkal, akik ránézésre sem az ápoltságukról híresek, mert külsőre az tetszik nekik.
Négerek, arabok, indiaiak: igényes férfiak! És igen, sok köztük a jóképű. Cigányok: változó.
Irigykedjél csak!
Lehet, hogy csak én vagyok, aki nem érti a kérdést.
Nem vezettem még ilyen statisztikát, de ám legyen: a nők többsége a sötét hajú, sötét szemű, barnásabb férfiakra bukik. De erről nekem inkább ezek a latinos szépfiúk ugranak be, ami elhiszem, hogy sok nőnek bejön, ellenben nem értem miért kell kikötni egyből a néger és arab férfiaknál.
Szerintem, akinek bejön a barnább bőr és sötét haj, neki nem feltétlenül a négerek a preferencia. Sőt, szerintem többségében az emberek hosszútávon (kalandokat leszámítva) a saját rasszukat részesítik előnyben. Kivétel persze a "megélhetési arab", aki állampolgárságért cserébe akar európai párt (nőkre és férfiakra is ez jellemző). De nem hiszem, hogy a magyar nők többsége arabbal jönne össze, elég rossz a hírük...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!