Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sok nő miért nem kérdez semmit ismerkedés során?
1.: Azért mert a nőket nem érdekli más csak a pénz. Ezt felmérik abból milyen kocsiból jössz, hogyan öltözködsz, milyen kiegészítőket hordasz (lánc, óra, stb), mit rendelsz, és kb mennyi pénz lehet a pénztárcádban (kiszagolják fillérre).
2.: Azért mert a nők ma már nem képesek a kommunikációra és a gondolkodásra. 2 bitesek, ami érződik is. "Ja"/"aha"/"Áááh" + káromkodások. A logika, a racionalitás Náluk nem létező fogalom. Nincsenek önálló gondolataik, ha mégis akad valami, azt nem képesek értelmesen és érthetően kifejezni - amiért természetesen a "fogadó" oldalt hibáztatják. Velük beszélgetni olyan, mint 2 tollpihe segítségével egyensúlyozni egy drótkötélen, amit fél méterrel egy kitört tűzhányó fölött feszítettek ki. Nem szabad nekik 2 bővített mondatot mondani egymás után, mert azt már nem tudják értelmezni. Ezért csak várják a kérdéseket - lehetőleg egyszerűeket - és arra megpróbálnak pár szót felböfögni, amiből nem jön le mennyire satu is Őkelme!
Mert gyakorlatilag semmit nem lehet kérdezni.
- Mit dolgozol? -> aranyásó ribi
- Mit csinálsz szabadidődben? -> aranyásó ribi
- Milyen a családod? -> aranyásó ribi
Ezt 100%ban meg tudom erősíteni, hogy így van.
De csakis olyan lányok csinálják ezt akiknek nem jössz be.
Ha kérdezel nagy nehezen válaszolgat valami egy szavas dolgot.
Én is sokszor jártam így. Egyszerűen leszar. Akinek meg bejöttem és lett is randi vagy valami azok mindig írogattak, kérdeztek magamról, milyen volt a napom stb. Sőt maguktól is rám írtak.
30F
Kerdezo en masokrol nem tudok nyilatkozni de nekem pl a beszelgetesek kis resze a kerdesek. En on mondjuk reagalni szoktam masik mondandojara pl.
Ok kerdes: Milyen hobbaijaid vannak? Leírod hogy pecazni szeretsz meg motort szerelni. Most vagy megkerdezhetem h milyen motort amirol speciel semmit nem tudok vagy reagalok arra amit mondasz h fuu de szivesen kirpobalnam en is a motorozast. Es h kapj nemi infot rólam esetleg leirom h en mit szeretek csinálni a szabadidomben. Erre te mondjuk reagalhatsz arra amit mondtam ahelyett h valami mas kerdesre ugornank.
Uh lehet h itt megy felre a kommunikacio, szerintem sok notarsam hozzám hasonloan beszelget.
Magyarazat 2.
Nem erdekled
Sajna ez is lehetseges.
Na ezért is hátrány valahol a netes ismerkedés.
Látod a munkáját
a szórakozását
lakhely
hová szeret menni kirándulni
mi az időtöltése
néhánynak az is ott van mik a tervei a jövőben
család gyerek kérdés letudva
hobbi letudva
külső letudva (kivétel ha azóta elhízott)
nagyon kevés beszédtéma marad első randira.
Mert vannak olyan témák amiket az ember csak hetekkel később beszél meg, kb miután megvolt az első szex és van folytatás...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!