Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Így születnek az incelek?
Senki nem születik incelnek, gyilkosnak, prostituáltnak, stb. Az élet teszi azzá.
És kár azzal jönni, hogy "engem is szekáltak a suliban, engem is levegőnek néztek a nők, én is futottam bele kihasználós nőkbe" mert még egypetéjű ikreknél sem ugyanaz a külső hatás hat a két emberre, hát még két különböző személyiségű, külsejű, családi hátterű emberre.
Ha végignézünk a társadalom idősebb 30-40 fölötti korosztályán már kialakult személyiséggel, akkor a következőket láthatjuk. Ha párkapcsolatokra szűkítjük le a kérdést.
1. Teljes életet élt, olyasmit, amilyet elképzelt magának. Ha ki akarta élni magát, volt lehetősége, ha már eleve monogám stabil kapcsolatban képzelte el az életét, akkor ez jött össze neki élete korai szakaszában.
2. Közepes, áltagos életet élt, voltak sikerei, voltak kudarcai. Ha ki akarta élni magát, teljesen nem sikerült, de azért néhány dolog összejött neki. Ha stabil, monogám párkapcsolatot akart, akkor voltak neki, több is, de mindegyik véget ért, viszont volt, amelyikből tanult és segítette, hogy a következő már jobb legyen.
3. Semmi sem jött össze vagy nagyon elhanyagolható és az is legtöbbször kudarc volt vagy tanulni se tudott belőle, mert még a pszichológusai is értetlenül állnak afölött, hogy hogyan lehettek neki ilyen fura élettapasztalatai. Az állatorvosi ló mintapéldánya.
És az egész mindenkinél valahol legkésőbb kamaszkorban kezdődik el. Aki népszerű a nők körében, annak szilárd személyisége alakul ki már egészen fiatalon, hiszen egynél több nő is rendelkezésére áll, nem ahhoz az egyhez kell hasonulni, így ösztönösen jön számára az asszertív önkifejezés, hiszen így sem marad magányos. Legalábbis huzamosabb ideig, vagy alapból olyan személyiség, hogy vágyik is a magányra.
Az átlagos embereknek is csurran-cseppen valami, de ott már kisebb-nagyobb kompromisszumokra van szükség. Ha megtalálja a zsák a foltját abból kielégítően funkcionáló kapcsolat jöhet létre, de a külső szemlélő számára látható, hogy az a kapcsolat is mennyire beteg, még ha a felek úgy is érzékelik, hogy ők mindketten boldogok benne (a mazochista és szadista esete vagy az önzetlen és az önző).
Akinek ez nem jön össze, annak ahogy haladnak az évek, úgy növekszik a kudarccal végződő kapcsolatok mennyisége, de van, amelyik önismereti szempontból legalább hasznos.
Végül pedig a teljesen sikertelen ember az évek múlásával egyre jobban elveszíti identitását, már kóros, beteges megfelelési kényszer alakul ki nála a női nem irányába, amivel egyfajta céltáblát rajzol önmagára, hogy csak hobbiprostikat és aranyásókat találjon meg és a külvilág számára egy torz képet sugároz, mintha csak ilyen nők érdekelnék. Közben meg épp fordítva, iránta tanúsítanak csak az ilyen nők érdeklődést, de azok is kizárólag érdekből.
A magány már szó szerint fizikai fájdalmat okoz neki. És hiába mondják neki, hogy legyen önmaga, hiszen nincs már önmaga. Annyira magányos, hogy fogalma sincs már, mit szeret és mit nem szeret az életben. Mindig a környezete ad neki identitást egy rövid ideig.
Végül úgy érzi már bármi jó lenne neki, bárhol élne a világon, csak legyen valaki, aki igazán szereti.
Azt nem tudom, de egy atlag incelnek evtizedekig nem jon ossze semmi, neki meg 2 honap alatt. Kulfoldon is megvolt neki par csaj elotte.
Ennek ellenere incelnek definialja magat.
De van a jedi lovagnak egy meghatarozasa, amibol kiderul, hogy per definitionem jedi lovag vagy-e.
36F incel
#12: Pszichológiailag véve igazad van, de aki túl reálisan látja a világot és nem tud elvonatkoztatni tőle, annak ezt hiába mondod.
Én mindig irigyeltem azokat az embereket, akik spirituális dolgokban is tudtak hinni.
Ez pedig majdnem olyan. Egy beszűkült látókörre kéne rávennem magam, ahol én vagyok a világ közepe és önmagamat önmagamhoz mérem, miközben a célom épp az, hogy legyen egy másik, önálló gondolkodással rendelkező emberi lény az életemben. Ő engem nem magamhoz fog mérni, a másikat sem önmagához, hanem kettőnket fog összehasonlítani.
#13: "A másik rész, hogy nőként nem egy project akarok lenni, akit dugható állapotba kell pofozni, hanem kívánatos szeretnék lenni. Rohadt kiábrándító, hogy "itt ez a dagadt disznó, lefogyasztom, 'oszt addig majd becsukom a szemem, de végre dugok"."
Látod, akkor ki a beteg? Én férfiként mindent megadnék, ha egy nőnek kellenék úgy, ahogy vagyok.
Te meg elvárnád, hogy a jellemhibádnak még örüljenek is, mert akkora az egód, hogy azt is önmagaddal azonosítod, nem akarsz dolgozni rajta, hogy jobb emberré válj.
#14: Nem a TE fejeddel, TE múltbéli élettapasztalataiddal hoz döntést. Ugyanaz az ember mindig ugyanazt a döntést fogja hozni, amíg nem változtatsz meg valamit a körülményeken.
És igen, az is változtatást jelent a körülményeken, ha mondasz neki valamit, ha van mellette egy valaki, amire mentorként felnéz. Csak itt sem a saját fejeddel kell gondolkozni és a saját agymenésedet mantrázni, hanem bele próbálni élni magad a másik ember helyzetébe és gondolkodásmódjába. Neki mások a céljai az életben, másképp gondolkodik, ha mutatsz neki egy képet más 5 dolgot fog először észrevenni és más sorrendben, mint te, ő egy MÁSIK EMBER. Nem a te klónod.
#16: A szó jelentésénél. Aki úgy érzi, hogy önkéntelenül, akarata ellenére él cölibátusban. Jó, a haverodnál kicsit vicces, mivel húszas évei elején jár, más akkor még a szüzességét sem vesztette el, ő meg már külföldön is csajozott meg itthon is.
A fogalom eléggé adott, de próbáld meg mondjuk a nélkülözés szóhoz hasonlítani.
Ott is ha biológiai szükségletek alapján vesszük Magyarországon mindenki csak a saját ostobaságából nélkülözhet, hiszen az alapvető szükségleteket akár 2 napig is lehet fedezni mondjuk egy doboz cigi árából.
Mégis sokszor még a vállalkozó is sír, aki csak félmilliót keres és nem tudja lecserélni az 5 éves kocsiját és csak hitelre tudna venni a gyerekének lakást, mert most újíttatta fel a családi házat.
Ezt is 4 kategóriára kéne bontani, mint az MGTOW-ot.
Az 1-es, akibe még a haverod is belefér, technikailag benne van a férfiak 30-40%-a, csak még nem tud róla.
A 2-es, aki még úgy is évekig magányos, hogy ÖNMAGÁHOZ KÉPEST extra alacsonyra teszi a mércét.
A 3-as, aki csak akkor volt nővel, ha fizetett érte.
A 4-es az megtagadja a prostitúciót is és örök szűz.
#21: Honnan tudod egyébként, hogy milyenek voltak azok a nők? Illetve egyikkel se lett semmi komoly, de valószínűleg egy alkalmon túl semmi több, ami még jobban bántja egy ilyen érzékeny ember önbecsülését, mert önmagában fogja keresni a hibát, hogy biztos az ágyban volt rossz.
Közben meg egyre több nő csinálja ezt, amit régen a férfiaknak tulajdonítottak, hogy szex után lelép és felszívódik az életedből.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!