Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Öreg milliomosként csak a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Öreg milliomosként csak a társkereső oldalak maradnak, ha akarok magam mellé fiatalos barátnőt?

Figyelt kérdés

Bevallom őszintén nem vagyok sportos testalkatú,kinézetem elég öreges.próbálok fiatalosabb ruhákban mászkálni, de néha elég viccesen érzem magam.Feleségem 50 éves koromban eltávozott.Azóta mindig volt barátnőm, általában fiatalabb nők.SOkszor észre sem vesznek, max megmosolyognak mikor meglátnak, de mikor látják milyen kocsiba ülök be, csodálkozás van.Nyáron sokat jártam balatonra,kávézókba,ott sokszor észrevették a kocsit is, néha volt vele sikerem.De jobbára társkeresőkön szoktam próbálkozni.Aki hasonló mint én hogy idősebb meg kissé tehetősebb, hogy csináljátok a párkeresést?

Bocsi, de nyugdíjas klubbokat ne írjátok, még viccnek is rossz lenne.

Max 40 éves korig keresgélek társkeresőkön.

2020. nov. 16. 13:09
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Csöves jelentkezhet? :D
2020. nov. 16. 16:13
 12/14 anonim ***** válasza:
Ha valóban öreg milliomos lennél akkor tudnád nagyon jól, hogy hol találhatóak meg olyan fiatal lányok, hölgyek akiket vonz az egzisztencia. Nem csak online.
2020. nov. 16. 16:43
 13/14 anonim ***** válasza:
60%
Ismerek 60 as gazdag embereket akik fiatal csajokkal szórakoznak. De ezek olyan emberek akiknek a cége több 100 milliót hozz.. szóval kérdés mennyire vagy gazdag?
2020. nov. 16. 19:26
 14/14 anonim ***** válasza:

"Csak 40 éves korig keresek" írja ezt a 60 éves... Bár nem írtad sejthető, hogy idős vagy és mellete nulla sárm, vonzóság.

A kor sem minden:

[link]

2020. dec. 20. 08:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!