Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Öreg milliomosként csak a társkereső oldalak maradnak, ha akarok magam mellé fiatalos barátnőt?
Bevallom őszintén nem vagyok sportos testalkatú,kinézetem elég öreges.próbálok fiatalosabb ruhákban mászkálni, de néha elég viccesen érzem magam.Feleségem 50 éves koromban eltávozott.Azóta mindig volt barátnőm, általában fiatalabb nők.SOkszor észre sem vesznek, max megmosolyognak mikor meglátnak, de mikor látják milyen kocsiba ülök be, csodálkozás van.Nyáron sokat jártam balatonra,kávézókba,ott sokszor észrevették a kocsit is, néha volt vele sikerem.De jobbára társkeresőkön szoktam próbálkozni.Aki hasonló mint én hogy idősebb meg kissé tehetősebb, hogy csináljátok a párkeresést?
Bocsi, de nyugdíjas klubbokat ne írjátok, még viccnek is rossz lenne.
Max 40 éves korig keresgélek társkeresőkön.
"Csak 40 éves korig keresek" írja ezt a 60 éves... Bár nem írtad sejthető, hogy idős vagy és mellete nulla sárm, vonzóság.
A kor sem minden:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!