Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért kedvelnek ennyire sokan társkereső oldalakon? 25F
Nem hallani a kérdést az ütemes csattogástól, aminek fő oka, hogy a kérdező magára veri, már megint.
Amúgy korábban érkeznek a trollkérdések, mióta beindult a korlátozás...
Nem vagytok normálisak. Én is jóképű férfi vagyok, de nem lehet itt feltenni egy kérdést úgy, ha megemlítem nem vagyok csúnya/kövér/alacsony/csóró/szociálisan szerencsétlen, stb, mert a sok nem vonzó férfi azt hiszi csak "menőzni" vagyok itt.
Múltkor feltettem egy kérdést, hogy alapvetően kapcsolatot keresek, de sokszor elbizonytalanít ez a "kisgyerek a cukorkaboltban" érzés, amikor elköteleződnék egy lány mellett, de látom mellette hogy mennyi más csajnak is tetszem. Arra is ugyanilyen nyomorék válaszok jöttek olyanoktól, akik szerint ez csak menőzés.
Tudjátok minden probléma relatív. A ti problémáitok is semmik mondjuk az afrikai éhezőkéihez képest.
4.
Bár, valószínűbb, hogy ez csak simán ellenszenves viselkedés. Mint mikor egy milliárdos elmegy a szegények közé és utána nagyon gondherhelt arccal előadja, hogy "jahhajaja, de nehéz az életem, nem tudom, hogy színezüst vagy színarany wc-t csináltassak az új jachtomra..." - miközben körülötte a többieknek a számlákkal is problémáik vannak.
Van az a közeg ahol érdemes ilyesmiket előadni és van ahol nem. De egy jobban nevelt ember, ezzel tisztában is van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!