Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért kedvelnek ennyire sokan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért kedvelnek ennyire sokan társkereső oldalakon? 25F

Figyelt kérdés
Gondoltam kipróbálok már pár társkereső alkalmazást, de nagyon zavaró hogy pár óra alatt 20-30 nő kedvel és nagyon sokan írnak folyamatosan. Ha meg nem írok vissza akkor én vagyok a bunkó..
2020. nov. 15. 18:59
 1/7 anonim ***** válasza:
59%
Mert zavarba ejtően jóképű vagy, és minden szavadból sugárzik az értelem.
2020. nov. 15. 19:00
 2/7 anonim ***** válasza:
69%
Álproblémába csomagolt áldkérdés, csak dicsérő, magasztaló kommentekre fáj a fogad.
2020. nov. 15. 19:00
 3/7 anonim ***** válasza:
41%

Nem hallani a kérdést az ütemes csattogástól, aminek fő oka, hogy a kérdező magára veri, már megint.

Amúgy korábban érkeznek a trollkérdések, mióta beindult a korlátozás...

2020. nov. 15. 19:02
 4/7 anonim ***** válasza:
22%

Nem vagytok normálisak. Én is jóképű férfi vagyok, de nem lehet itt feltenni egy kérdést úgy, ha megemlítem nem vagyok csúnya/kövér/alacsony/csóró/szociálisan szerencsétlen, stb, mert a sok nem vonzó férfi azt hiszi csak "menőzni" vagyok itt.

Múltkor feltettem egy kérdést, hogy alapvetően kapcsolatot keresek, de sokszor elbizonytalanít ez a "kisgyerek a cukorkaboltban" érzés, amikor elköteleződnék egy lány mellett, de látom mellette hogy mennyi más csajnak is tetszem. Arra is ugyanilyen nyomorék válaszok jöttek olyanoktól, akik szerint ez csak menőzés.

Tudjátok minden probléma relatív. A ti problémáitok is semmik mondjuk az afrikai éhezőkéihez képest.

2020. nov. 15. 19:07
 5/7 anonim ***** válasza:
Honnan tudjuk miért írnak ennyien, amikor nem láttuk a profilodat és nem ismerünk? Ha zavar, hogy nők írnak és érdeklődnek utánad, akkor mi a búbánatos lópikuláért regisztráltál fel egy társkeresőre??? 🤦‍♀️ engem biztos nagyon érdekelne, hogy pár random ismeretlen bunkónak hondol-e vagy sem.
2020. nov. 15. 19:17
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

4.

Bár, valószínűbb, hogy ez csak simán ellenszenves viselkedés. Mint mikor egy milliárdos elmegy a szegények közé és utána nagyon gondherhelt arccal előadja, hogy "jahhajaja, de nehéz az életem, nem tudom, hogy színezüst vagy színarany wc-t csináltassak az új jachtomra..." - miközben körülötte a többieknek a számlákkal is problémáik vannak.

Van az a közeg ahol érdemes ilyesmiket előadni és van ahol nem. De egy jobban nevelt ember, ezzel tisztában is van.

2020. nov. 15. 19:20
 7/7 anonim ***** válasza:
Nem kedvelik hanem kényszer. Ez az ide kiirt kb 500.000 ilyen kérdésből tökéletesen átjön. Keresőt néha nem ártana használni és vissza olvasni kérdéseket.
2020. nov. 16. 08:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!