Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nőknek mindig is biológiailag kódolva van a DNS-ükben, hogy a természetes szelekciót alkalmazzák, és csak olyan utódokat hozzanak létre akiknek a legjobb gének jutnak,magas,izmos okos,legyen az utód?
Figyelt kérdés
Több tanulmányban is olvastam erről, ez az oka a természetes szelekciónak.
A vézna, nem jó értelmi képességű fiúk, férfiak, alik alacsonyak, nem sportosak elhízottak, ezért olyan génjeik vannak, amik nem keltik fel a nők figyelmét, és így a saját génjeiket sem tudják tovább örökíteni?
2020. nov. 15. 18:40
13/16 anonim válasza:
Ez hülyeség. Nem ettől függ. Danny Devitonak van családja. Diplomás fazon vagyok, 10 évet sportoltam. Túl magas ugyan nem vagyok, de 180 körül. Soha egy randim sem volt még. (elmúltam 30 éves)
14/16 anonim válasza:
Jó de Danny De Vito sikeres, multimilliomos. Arcra sem ronda, az persze más h alacsony és kövér. De valszeg nagydumás is, filmekben is mindig olyan szerepet játszott. Még egy átlag sportos ember, ha nem nagydumás, nem jóképű, akkor levegőnek nézik a nők. Én is szoktam sportolni, 35 vagyok, átlag diplomás, de levegőnek néznek a nők 4 éve.
15/16 anonim válasza:
ha nem vagy jóképű, csak átlagos vagy, akkor levegőnek néznek, akár sportolsz, akár nem.
16/16 anonim válasza:
Kedves naív együgyű 10es: attól függ, hogy melyik intézmény Finanszírozza ezeket a weboldalakat, bunkó írásokat, rengeteg pénz van abban, ha a nép közízlését befolyásolják. Érdemes mélyebben gondolkodni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!