Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » 30 felett érdemes még randizga...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

30 felett érdemes még randizgatni 0 tapasztalattal? több lenn

Figyelt kérdés
Igen, még mindig szűz vagyok, pedig már 31 vagyok. Attól félek, hogy ha most randiznák, a lány kinevetne a bénázásaim miatt, meg a félénkség stb miatt...

2020. nov. 11. 18:23
 1/9 anonim ***** válasza:
60%
Én 39 éves szűz vagyok. Mondjuk én impotens vagyok. Azt hiszem győztem.
2020. nov. 11. 18:26
 2/9 anonim ***** válasza:
72%
Igen, 30 évesen lett először párom.
2020. nov. 11. 18:28
 3/9 anonim ***** válasza:
80%
Mennyire szánalmas vagy, hogy ezt heti 3-4X kiírod ide.
2020. nov. 11. 18:45
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
#2 nekem is, pacsi! :)
2020. nov. 11. 18:47
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Miért, milyen egyéb lehetőséged van még? Vagy randizgatsz így, vagy egyedül maradsz.
2020. nov. 11. 19:42
 6/9 A kérdező kommentje:
na de azért érdemes megkérdezni, mert mi van ha már valaki próbálta már 30 felett, és csúfos kudarc lett a vége, kinevették, kicsúfolták, ezért is akarom tudni hogy érdemes-e még
2020. nov. 11. 20:45
 7/9 FoxtrotLidérc ***** válasza:
Papa! Ne a "kudarcot kerüld", hanem a sikert keresd! Sose attól tarts, hogy mi van ha mégsem jön össze? Mi lenne? Az ami eddig. Van vesztenivalód? Nincs! Ne félj az elutasítástól! Nem leszel kevesebb attól, hogy megpróbálod. Akkor vesztettél, ha akarnál valakit, de meggátolod magad. Igen, fog érni pár csalódás. Igen, lesznek mellélépések. De ezek miatt ne aggódj! Menni fog! :)))
2020. nov. 11. 20:51
 8/9 anonim ***** válasza:
6# Ki a tököm csúfolódik meg nevet ki másokat 30 évesen? Óvodában ismerkedsz?
2020. nov. 11. 20:57
 9/9 A kérdező kommentje:
8-as: igazad van, de én csak fiatalabb lányokkal ismerkedhetek csak, mert eléggé gyerekes vagyok még most is...
2020. nov. 11. 21:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!