Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért tanácsolják a prostit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért tanácsolják a prostit az inceleknek ha et nem egy járható út?

Figyelt kérdés

30 vagyok. A saját hibámból nem volt eddig barátnőm. Az Idő eljárt felettem és elhíztam kb 5 éve. Most mindenki a prostit ajánlja mint egyetlen lehetőséget a szexre. Fel is hívtam egy oldalról vagy 8 at akivel egy kerületben vagyok. 7 alapból nem fogadott mert őszinte vagyok. Egyhez elmentem de ő meg a helyszínen nem vállalt. 181 cm vagyok és 110 kg.

Már ez sem opció , szóval ne ugrassátok az oldal inceleit rossz tanácsokkal, mert ha kövérek akkor a prostiknál is elutasítás van.

2020. nov. 9. 12:52
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
2%

Gyerekek! Az egész egy Troll poén. 185/115 vagyok.

Nemhogy nem incel,hanem egy elcseszett Florentino Ariza vagyok 😅

Lehet mert ápolt vagyok,vagy mert ha már eleve nem tudok eltűnni,feltünő ruhában járok;de állandóan flörtölnek velem a nők. Régen jártam már nyilvános házban,de szabályosan összevesztek a prostik rajtam,egy sem küldött a fenébe.

Szerintem ezt a kérdést valami negyven kilós ápolatlan, ocsmány fejű ropi írta ki. Akinek b.ssza a csőrét a macikultusz😜

2020. nov. 9. 22:55
 22/22 anonim ***** válasza:
90%
Életemben nem hallottam, hogy prosti elutasított volna valakit aki normálisan fürdik és kedves, megvan minden foga. Tökmindegy hány kiló, leteszed a pénzt vagy sem, ennyi számít nekik.
2020. nov. 30. 18:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!