Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak még olyan 30-40 közötti nők ,akik visszafogottabbak,családcentrikusak?
Figyelt kérdés
36f vagyok,most vagyok túl egy 15 éves kapcsolaton. Gyermekünk nem lett mivel a párom nem szeretett volna. Én viszont olyan max 40 éves nőt keresek akivel tudnák családot alapítani és egy visszafogottabb nő legyen. Pár nővel ismerkedtem,az egyikről kiderült a fél munkahely megdugta,a másik túl fiatal volt hozzám(tetkók,piercing), Olyan nőt képzelek el akin nincs semmi tetkó,pircing,nagyon szolidan sminkel,nincs elhízva,belsőleg kedves,visszafogott,de nem lusta,nem könnyűvérű,családcentrikus,semmi extra egy alap nő.Sokan ebben a korban is a facén picsognak,40 évesen is 18 nak akarnak kinézni...2020. nov. 8. 10:02
11/15 anonim válasza:
Èn is hasonló típus vagyok,mint amilyet keresel,ès nekem is van 2 gyermekem.A nagyobbikat 24 èvesen szültem,a másodikat 29 èvesen.Egyet èrtek azzal,hogy nem kell minden elvárásodnak egyeznie.Vannak olyan nők is,akik addig túl lazák,míg nem találnak egy rendes fèrfit.Egy jó fèrfi /jó nő sok változást eltud indítani a másik fèlben,ha megtalálják az összhangot.Tapasztaltam.Az èn párom is sokat javult mellettem.Sokkal komolyabban viselkedik.
12/15 anonim válasza:
Vannak, csak éppen a felsorolt tulajdonságokból adódóan már foglaltak.
13/15 anonim válasza:
Abból sem kell mindig kiindulni,ha te könnyűvèrűnek látsz egy nőt.Minden ember èletèben van olyan időszak,mikor jobban hajtja a vère,de vannak akik leállnak vele,ha találnak egy rendes egyènt.Lehet nem is igaz,hogy sokan keresztülmentek azon a nőn.
14/15 anonim válasza:
Én nagyjából pont ilyen vagyok, bár gyereket egyelőre nem szeretnél és ami a visszafogottságot illeti, szeretek "játszani": új dolgokat tanulni, sportot kipróbálni, vicces képeket nézegetni, kissé infantilisnek lenni, viccelődni, plüss állatokat vásárolni :D
Van munkahelyem, viszont piercingem, tetkóm nincs, figyelek az alakomra és az étkezésemre, heti 6-7 edzésre járok, havonta-kéthavonta templomba is megyek, otthon főleg olvasok/dolgozom, szeretek másoknak segíteni, korrekt módon bánni az emberekkel.
Ennek ellenére kb. a kutyát sem érdeklek.
Amúgy eddig csak egy 8 éves kapcsolatom volt, az is 4 éve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!