Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Egy buliba hogy közöljem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy buliba hogy közöljem diskréten egy csajszival, hogy az itimitás méretem nem kevesebb mint 20 cm hosszban kifejezve?

Figyelt kérdés
Bízva benne hogy eme közölés hatására pozitivabb szemmel néz rám a hölgyike, mint potentiális partner lehetőségre?

2020. nov. 7. 20:09
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%
hát van az a fajta "hölgyike", akire jó hatással lenne, de az az egyéjszakás kaland után vinnél haza szuvenírt is...
2020. nov. 7. 20:12
 2/16 anonim ***** válasza:
93%

Sehogy ne.

Ha nem szenvedélybeteg extra mérettel, akkor ennek kifejezetten negatív hatása lesz.

Az teljesen tévhit, hogy ez pozitívum a nők szemében, vagy bármiféle szexuális vonzerővel hat.

Na hari, hány éves vagy és kihitette el veled ezt a baromságot?

3/16 anonim ***** válasza:
93%

Nyugi. Teljesen mindegy, hogy közlöd, ha ilyen gagyi a szöveged, úgyis elmenekül előled minden nő. Érthető módon.

Az csak bónusz, hogyha valóban ekkora méreted lenne, akkor nem itt írnád ki ezt a gagyi szöveget.

4/16 anonim ***** válasza:
84%
Nem kell diszkréten, ha a szerszámot ki tudod csapni, akkor legyen vér a pucádban egyenes lenni. Rákapnak, mint gyöngytyúk a takonyra!
2020. nov. 7. 20:15
 5/16 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Engedd meg, hogy bemutatkozzam, 20 plusz kupak vagyok.
2020. nov. 7. 20:28
 6/16 anonim ***** válasza:
100%
Nekem kiguvadna a szemem (nem a gyönyörtől, hanem a pániktól). Amint lehet lelepnek, h sohase láss többet. 20 cm... egy lóbasszó wazze, engem biztos nem fogsz kínozni a nagy farkaddal.. Keress vmi kancát, vagy kecskét, birkát, de nőben me gondolkozz.
2020. nov. 7. 20:51
 7/16 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom, de én a méreténél jobban díjaznám ha az illető megtanulna magyarul.
2020. nov. 7. 21:02
 8/16 anonim ***** válasza:
97%
Te inkább ne menj emberek közé.
2020. nov. 7. 21:03
 9/16 anonim ***** válasza:
100%
Ő a bolond csajleányos hölgyikéző, ne vegyétek komolyan :D
2020. nov. 7. 21:12
 10/16 anonim ***** válasza:
100%

Sehogy, hacsak nem tartod magad egy igazi parasztnak.

Nehogy azt gondold, hogy minden no alma egy 20cm-es farok. Nalam ez inkabb negativumkent szerepelne,mivel a 14- max 17 cm-es meret az, ami szamomra idealis. Minden ennel hosszabb mar csak kinlodas lenne.

2020. nov. 7. 21:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!