Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Baj ha egy pasi piedesztára emeli a női nemet?
Nem válaszolok és nem tekintem embernek még mindig nem ugyanaz, csak a hisztis férfiak próbálják így érzelmileg zsarolni a nőket, hogy ha nem válaszol, akkor rossz ember. :D
Amióta létezik írásbeli kommunikáció a világon, mindenkinek joga van eldönteni, kinek válaszol, kinek nem és ez így van jól.
Én társkeresőn minden férfinak válaszolok. Akkor is ha a válasz nem. De ha nem társkereső platformon írnak rám, akkor több mindentől függ, válaszolok-e neki. Nem tartom magam jégkirálynőnek.
Ezzel szemben engem több pasi ghostingolt, mert nem volt ingerenciája megírni hogy meggondolta magát, nem érdekelem. És nem menő pasik, átlagos negyvenesekről beszélünk.
Csak azért mutogatsz a másik nemre, mert nem voltál még soha ezen az oldalon.
Külföldivel én is hamarabb szóba állok, mint hazaival. Miért? Mert tudom hogy a külföldi nem akar párkapcsolatot több ezer kilóméterről tehát tényleg csak csevegünk. Ha meg zaklatni kezdene tiltom és kész. Sokkal probléma mentesebb és az ilyen "kapcsolat" el is múlik hamar. Egyszer kétszer jót beszélgetettek, aztán meg évente kétszer egymásra írtok- vagy éppen soha többet.
De ha nem akarok ismerkedni, nem vagyok köteles visszaírni. Nekem is vannak laza pillanataim, te is kaphattál el ilyen pillanatban valakit. Ez semmit nem jelent.
Nyilván az ilyen azt zavarja, aki magányos és keres valakit. Akinek vannak barátai, barátnői, nem kíván vadidegenekkel csacsogni csak úgy.
Tehát ez nem férfi-nő vagy külföldi-magyar kérdés, hanem személyes kérdés: akar-e ismerkedni az illető, mennyire elfoglalt, alakul-e épp most kapcsolata, ha van kapcsolata akkor eleve ne is ismerkedjen a párja háta mögött. Szóval ez egy sok tényezős dolog.
/18 anonim ***** válasza:
85%
Tehát ha nem akarok veled spontán beszélgetni már elszállt vagyok? Vicces figura vagy te.
Igen, az vagy. Egy golddigger
És nem menő pasik, átlagos negyvenesekről beszélünk.
Mert neked az atlagos 40 es gondolom egy Dwayne johnson fèle figurát takar.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!