Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Szerintetek kínos lenne ezt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek kínos lenne ezt tenni első randin?

Figyelt kérdés
Sajnos nő létemre erősen puffadós vagyok, érzékenyek a beleim. Egy randi eltart 2-3 órát, addig nem bírom ki szellentés nélkül. Kínos lenne rögtön az elején megmondani a férfinak, hogy ne haragudjon de érzékenyek a beleim, ez sajnos megtörténhet? Vagy valamilyen finomabb módon célozni rá. Nekem már sok kellemetlenséget okozott ez és valahogy soha nem tudtam megoldani, ezért gondoltam arra hogy most a dolgok elé mennék.

2020. nov. 6. 16:02
 1/9 anonim ***** válasza:
91%
Bazzeg menjél ki a wc-re ha fingani kell 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️
2020. nov. 6. 16:03
 2/9 anonim ***** válasza:
89%
Elég gáz lenne ha előtte finganál
2020. nov. 6. 16:15
 3/9 anonim ***** válasza:
94%
Próbálj meg halkan fingani, ha kinn vagytok úgy sem lehet érezni, ha benn vagytok, valamilyen közösségi térben meg kötelező a maszk, nem fogja érezni. Ha hangosan finganál, és köhögnél közben, azt hinné, kovidos vagy.
2020. nov. 6. 16:20
 4/9 anonim ***** válasza:
97%

Én nem vagyok egy felszínes csaj, de ezt így, nem lehet megmondani neki. Ki fog ábrándulni.

Menj el ételintolerancia tesztre randi helyett, és diétázzál. Általában a tejtermékek tudnak ilyet okozni, néha glutén, vagy búzafehérje.

Ennek oka van, ez nem normális, biztos, hogy lehet ezt enyhíteni valami szakszerű diétával.

2020. nov. 6. 16:21
 5/9 anonim ***** válasza:
94%

#4-gyel teljesen egyetértek. Menj, vizsgáltasd ki magad, mert ennek bizony oka van, az ilyen fokú bél érzékenység, puffadás nem normális. Figyelj arra, mit eszel, kerülda tejtermékeket és a gluténtartalmú ételeket.

Ha első randin csak így random bemondanád, hogy ez és ez a bajod, biztosan kiábrándítod a srácot.

2020. nov. 6. 16:54
 6/9 anonim ***** válasza:
89%

Vigyázz arra, mit eszel előtte, illetve a randin. Esetleg csak igyatok valamit. Ha nagyon kell, próbáld halkan elintézni, menj ki a mosdóba (bár minden egyes alkalommal nem lehet, max 1-2-szer, utána nagyon fura), vagy üljetek olyan helyre, ami jól szellőzik, esetleg a szabadban legyetek egy részében a randinak. Ha beültök, akkor esetleg olyan helyre, ahol van egy kis alapzaj, így nem hallatszik. Illetve lehet, hülyén hangzik, de gyakorold azt, hogy halk legyen. Nem mindegy, hogy ülsz, mennyire hirtelen engeded ki stb.

Tényleg ne mondd ezt így be elsőre, de ne feszengj emiatt, az jobban elrontja a randit. Ha véletlen besikeredik valami baleset, akkor kezeld lazán, egy apró bocsánatkérés, mosoly, de ne rugózz rajta, kezeld természetesen, és akkor el is lesz felejtve.

Hosszútávon pedig vizsgáltasd ki magad, kezdj valamit a problémával.

2020. nov. 6. 18:12
 7/9 A kérdező kommentje:
Beutalt a háziorvos gasztroenterológushoz, kaptam is időpontot 3 hónap múlvára, addigra belendült a covid. Most - szeptemberben - megint kértem időpontot, december elejére kaptam, de attól félek, addigra megint olyan rossz lesz a helyzet, hogy megint elúszik a lehetőség. Magánt sajnos nem tudok megfizetni. Csak keménysajtot eszem, a tejet már lecseréltem mandulatejre, sör szóba sem jöhet, kenyeret gyakorlatilag nem eszem, kukoricapogácsákat szoktam készíteni, az gluténmentes. Tudom sokaknak ez a helyzet vicces, nekem rémálom. Megkönnyebbülés volt a home office, mert ez engem egész nap kínoz lassan 3 éve.
2020. nov. 6. 19:03
 8/9 anonim ***** válasza:
81%

IBS lehet.

Én régen nagyon izgultam, hogy szex közben fog történni(egyszer megtörtént és istenem, nagyon nagyon kellemetlen volt, utána hetekig ezt csináltam a félelem miatt), akkor előtte kimentem a mosdóba, leguggoltam, széthúztam a fenekem és próbáltam “kinyomni”, amit lehet, így pár órát kibírtam kellemetlenség nélkül, aztán elmúlt a pánikom és elhagytam ezt a szokást. Guggolva tágulsz ki legjobban, olyankor kijön magától.

2020. nov. 6. 20:16
 9/9 anonim ***** válasza:
68%
Olyan helyen érdemes randizni, ahol mellékhelyiség van a közelben, ha érzed hogy kell, kimész.
2020. nov. 7. 05:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!