Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nők úgy tekintenek a netes társkereső platformokra, mint cirkuszokra, ahol elvárják, hogy minden pillanatban szórakoztassák őket és ők semmilyen energiát ne vigyenek bele a beszélgetésekbe?
Nőként kérdezem: Miért beszélgessek valakivel, aki nem szórakoztató, nem néz ki jól, nincs szexuális tapasztalata, és még csak nem is fizetnek érte? (Vannak erre szakosodott cégek, kemény 20 cent egy elküldött válasz, hogy legyen "nő", aki csacsog veletek arról, hogy mi a kedvenc színe, és borotválja-e a muffost.)
Nem fogok erre időt pazarolni, hogy ilyen szia-mizu, mit keresel társkeresőn, mi a hobbid ovis szintű beszélgetésekkel teljen a szabadidőm.
Ellenben volt már nem egyszer, hogy annyira jó volt beszélgetni valakivel, hogy alig vártam, hogy hazaérjek és végre ráírjak. Amikor jelzett a mobil, hogy üzenetem jött, reflexből mosolyogni kezdtem, aztán bumm, csak egy haver, ne már, hogy nem Ő. Mondjuk jól ráfázott szegény, mert hozzá is mentem feleségül. De a mai napig a napom fénypontja, mikor beszélgetünk. Nem fogom azt írni, hogy csúnya, mert ez se igaz. Rohadt jól néz ki. Fene se érti, miért nem lépett le szex után, simán kihasználhatná. Csak pont azért lehet vele így beszélgetni online is, mert szuper a személyisége (is).
Igen, ki kell tűnni a tömegből. Senki se fog szánalomból meg jótékonyságból olyannal cseverészni, aki nem érdekli.
Fun fact:
Pár hétig dolgoztam egy cégnek, ahol az volt a meló, hogy pasikkal fecserészel adott társkeresőn. Persze ebből élő találkozó sose lesz. Életem legunalmasabb időszaka. 20 cent egy elküldött válasz. Hogy minél többet keressek, copy-past válaszokat írtam, a sablonosan ismétlődő kérdésekre. De így se bírtam tovább idegileg pár hétnél. Összejött a pénz, ami kellett, és mondtam is fel. Monotonabb, unalmasabb meló, mint egy gyárban a szalag munka.
Egyszer próbáljátok ki pár hétig. Majd utána gyertek sírni, hogy milyen szuper a nőknek, hogy ezren írnak nekik egyből, mert próbáltad. Lófas.zt! Tessék is velük elkezdeni cseverészni, és mindenkinek írj is pár sort! Aztán napokig cseveréssz, hogy sziamizuhogyteltanapodhercegnő.
Mondta valaki, hogy elvárná Tőled, hogy szórakoztasd???
Vagy netán azon vagy kiakadva, hogy azt várnád, hogy a nők kötelezően veled ismerkedjenek?
Talán azért nem visznek energiát a beszélgetésetekbe, mert nem akarnak veled ismerkedni?? Hmm??
#14:
Elárulod, hogy mivel lehet ilyen jól keresni, úgy, hogy nem kell hozzá a szövegértés és elég a nyócáttalános?
Leírtam, hogy vannak olyan cégek, akik embereknek (Igen, fiúknak is) azért fizetnek, hogy csináljon egy női profilt, és társkeresőn válaszolgasson.
Hogy a hozzád hasonló idióták azt higgyék, hogy van kapás.
Te meg azért fizetsz a társkeresőn, hogy ezekre legyen lóvé.
Ezért nem lehet ilyeneken ismerkedni. A női felhasználók fele kamu vagy inaktív, de nem törlik, hogy azt hidd, hogy van nő a közelben, és fizess, hogy ráírhass.
Lúzerek.
13!
Adonisz vagyok. Bár egy ideje nem gazdag,de erre a sokadik randin jönnek rá a csajok 😅
Attól függetlenül előtte is kell a növényeknek a csibész duma.
Nem, de azért bizonyos szinten fontos, hogy megragadd a másik fantáziáját. A szia, mizu? című szövegekre kb. nem is válaszoltam anno, mert unalmasnak tartom, hogy lefussam a 100. kört is a pontosan ugyanolyan, fantáziátlan úriemberrel.
UI: A mostani páromnak sikerült megfogni, pedig nem Adonisz, 185 cm plusszos milliomos. Csak egy normális, ám vicces, okos srác, akinek a mai napig alig várom minden üzenetét. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!