Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha nekem a magas nők tetszenek, de nem vagyok százmilliomos, vagy főnök, vagy vállalkozó, vagy más alfahím, akkor hagyjam ezt a dolgot?
Magas (190+), helyes férfi vagyok, akinek egyben van az élete szociális és anyagi értelemben is. Bevallom nálam a külsőben elég vonzó az, ha egy nő magas. Most a 175 cm, vagy pláne a 180 cm feletti nőkre gondolok. Viszont azt látom az ilyen nők legtöbbször a hierarchiában igazán top férfiakhoz vonzódnak, amilyen én nem vagyok. De ne csak anyagi értelemben értsétek, ide tartozik egy nagyon nagydumás, társaság közepe extrovertált csávó is, vagy egy nagyon kigyúrt, stb. Főnök talán leszek majd egyszer, de az is 5-10 év múlva, a többi pedig kilőve.
De ezt úgy képzeljétek el, hogy alapvetően nincs gond a csajozással, mert relatíve mondhatni sok lánynak tetszem, viszonylag könnyen találok már barátnőt, vagy szexet. Ezt nem felvágásból írom, nem vagyok nőcsábász, de azért tudom hogy kell csajozni és csak összeraktam az életem valamennyire. Csak hát a jelentkezők főleg a 155-170 cm körüli lányok. Csinosak, aranyos, helyesek, de nekem tényleg bejön a magasság. Egyszer volt 19-21 évesen egy 180 cm feletti barátnőm és ő még a mai napig nagyon élénken él az emlékeimben, akkor voltam utoljára szerelmes is. Nem azt mondom hogy csak magas nőbe tudok szerelmes lenni, és persze belül is legyen olyan, de ez nálam óriási plusz.
27/F
Nyilván nagyobb halmazból jobb a merítés. A nagyon magas nők ritkábbak. Ha emellé még jó is a teste, szép vagy érdekes az arca, akkor nagy valószínűséggel megkörnyékezték már modellkedési vagy ahhoz hasonló ajánlatokkal, akkor még tényleg könnyen elszáll vki.
De vannak magas nők is azért, akik keresik a párjukat, és azért gyanítom, hogy nem lehetsz egy ronda srác meg nem is totál botrány a személyiséged, ha más nőknek bejönnél, így a magasaknál is van esélyed. Társkeresőn érdemes filterezéssel próbálkozni.
En is elég magas vagyok és úgy veszem észre, hogy általában vagy egy magasak velem a pasik vagy alacsonyabbak. Nehéz magasabb férfit találni.
21/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!