Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezekkel a paraméterekkel mekkora az esély pártalálásra?
3 évig voltam kapcsolatban, de vége lett. Albérletbe készülök menni lakótárs nélkül, Kecskemét városába, s munkát is itt akarok keresni. Van autóm, és úgy 6 millió Ft megtakarításom, de nem verek oda neki. Évekig dolgoztam külföldön, úgyhogy világot is láttam. Gyerekem nincs, tartozásom sem.
Eddig sajnos mindig elkerült a szerencse lányok terén, sosem illettünk össze igazán az eddigi párjaimmal. Normálisnak mondanak, én inkább introvertáltnak tartom magam. A tiszteletet mindig megadnom másnak.
A legnagyobb problémám a korom: 34F
Nem a koroddal van baj, hanem a borús hozzáállásoddal, szvsz. Nekem ez jön le. :)
Ha ezen változtatsz, akkor nem lesz gond, szerintem!
Akkor is úgy kell tenned mintha minden szuper lenne
Ha egy kicsit megérzi rajtad a csaj ezt a "jaj nagyon kéne már egy kapcsolat" érzést azonnal offolni fog
1, nem vagy fiatal (majdnem középkorú)
2, albérletben akarsz menni = nincs ingatlanod
3, van 6 milliód de ha nem találsz munkát addig ezt költöd. Mi van ha a koronavirus miatt 2 évig nem lesz munkád ? A pénzed elmegy.
#4!
Igen, ezért írtam hogy a köröm az egyik probléma. Saját igatlanom sincs, csak egy negyed részem egy házban.
A pénzt nem szeretném elkölteni, inkább ülnék rajta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!