Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha rossz ember vagyok, akkor sosem lesz kapcsolatom?
Figyelt kérdés
Nagyon rossz tulajdonságaim vannak. Rengeteget káromkodom, nagyon ítélkező is tudok lenni, hajlamos vagyok az általánosításra, nem mindig érzem magam jóindulatúnak, valamint irigy is vagyok néha.2020. nov. 2. 10:47
11/11 anonim válasza:
Hasonlóan kedves személyek országukban sok helyen fellelhető, így hasonló hasonlót vonz alapján nagy az esély egy pártalásodra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!