Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy kezdeményezzek?
Lényeg a következő. Összeismerkedtem egy lánnyal, aki szó szerint lenyugozott. Nagyon jól elbeszélgettünk, rengeteg dologban hasonló az érdeklődésünk. Egy munkahelyen dolgozunk, de nem közös területen viszont napjába többször látjuk egymást, mosoly általában meg van mindig.
Visszahallottam hogy ő is szimpatikusnak talál , illetve külsőleg sem vagyok neki közömbös. Viszont csak akkor tudok vele beszélgetni, ha épp egy helyen dolgozunk (néha megesik).
Én mindig is a személyes beszélgetés híve voltam az ismerkedési szakasz elején, viszont úgy érzem, hogy ebben a szituációban lehet jobban haladnek ha ráírnék, viszont fogalmam sincs hogy mit. Még annyiszor nem beszéltünk személyesen, hogy csak úgy rá írjak kamu ok nelkul.
Milyen gyárban dolgozol ha szabad megkérdezni?
Ha néha egymás mellé keveredtek, olyankor mindig éreztesd vele, hogy tetszik neked.
Ezután már bőven van indokod ráírni, és akár kezdheted is azzal, hogy elhívod valahova, kávézni, sütizni, kajálni, akármi, hogy ott tudjatok beszélgetni/ismerkedni.
Ha ő is szimpatizál veled, akkor igent fog mondani.
23N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!