Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért vannak a nők (nagyon sok) meggágyulva 35-40 évesen és maguktól írnak a 27 éves jóképű pasira (haverom kamuképet töltött fel társkeresőre és írnak neki az öregedő nők)? Miért nem a saját korosztályukban keresnek párt (40 körül)?
Akkor mit mondjak én? 23 vagyok és napi szinten kondizok de mind a huszonéves nők, mind a 30-40 éves nők elutasítanak. Mindkettő azért, mert még nem vagyok kiforrott nagybetűs férfi.
"Tudod az nem úgy van, hogy minden ember 20 évesen megtalálja a párját, és onnantól nincs változás. Vegyük például a férjemet. 41 éves, és semmi gond vele. Volt egy 8 éves élettársi kapcsolata, velem pedig 10 éve van együtt. Tegyük fel elválok tőle, akkor ott lesz egy 40-es pasi, akivel semmi gond."
Pedig ezt tudod, hogy hány embertől hallottam, hogy ak 35 vagy később 40 felett egyedül van, azzal valami komoly gond van.
Én 25-37 éves korom között 2db hosszú kapcsolatban voltam, a kettő között elég gyorsan megtaláltam az új párom.
Nem hiszem, hogy lenne bármi gond velem ezek után, mégis mikor 35+ egyedül maradtam, akkor elkezdtek jönni ezek a dumák, hogy "valami gond van velem", akkor eléggé meglepődtem.
Az már másik kérdés volt, hogy azok a hölgyek, akik szerint egy ilyen férfi problémás, olyan jó válogatási szempontokkal rendelkeztek, hogy valami miatt évek óta nem tudtak összehozni egy pár éjszakánál komolyabb kapcsolatot, mert mindig kiderült, hogy a pasas csak nagy dumás pinabubus, és max egy hónap után lép másik virágszára.
"kopasz (ki az aki nem az, vagy nem ritkult haju, vagy ősz 45 korul)"
Sok nő jön ezzel a férfi kopaszodik, meg őszül dumával, de azt sosem szabad szóvátenni, hogy például az ő kebleik sem olyan feszesek már, mint voltak 20 éves korukban :)
"Sok nő jön ezzel a férfi kopaszodik, meg őszül dumával, de azt sosem szabad szóvátenni, hogy például az ő kebleik sem olyan feszesek már, mint voltak 20 éves korukban :)"
Hát én arra lennék kíváncsi nem sminkelnének 18 felett akkor sokuk, hogy nézne ki. Mert sok plázacsaj osztja az észt sokszor másnap meg nem ismered fel mert úgy néz ki mint a szomszéd pityu.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!