Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Talalkoznal olyannal netröl akivel megvan beszélve a hétvége, de elötte egy sort sem ir, igérte hogy felhiv es nem tette, magyarán le se ejt?
Es az ia lehet este 6 kor jut majd eszébe hogy 7 kor nekem jo e, vagy mindez ugy vasarnap..
Csak mert nekem olyan mintha csak en lennék "bezsongva" a nagy semmitöl.
Várom izgulok stb ra is irhatnék, miközben ö meg ugy elvan le se tojja.
Szerintem egy nem közömbös ffi ezt nem hagyná csak ugy elmenni igy
Csak az, akinek amugy is mindegy lenne
Most már csak azèrt se.
Még mindig nem irt és semmi.
"és gondolhatja azt, hogy meggondoltad magad."
Ha ezt hiszi, akkor már jol is hiszi. Mert ez igy van.lapozok.
Köszi mindenkinek.
Hát te teljesen hülye vagy, már ne haragudj :D
Pénteken kér, hogy jelezz vissza, ha hívhat 3 után, amit te elfelejtesz, de azért itt sírsz, hogy miért nem keres?!
Olvasd már vissza magad :D
Igen, de az, hogy elfelejtettem, szerintem attol egy Férfi még nem fog igy "elriadni", vagy lemondani vkiröl, vagy szövögetni a hülyeségeket rolam magában, hogy lehet ejtettem, vagy van valakim vagyakármi ahelyett hogy rákerdezne azaz nem is èrdekli. Mert akit erdekelne az megkérdezné. Az nem hagy csak ugy elmenni valakit.
En nem az vagyok akinek ez bejön. Vlamennyire azert dominansabbra vágyom egy kicsivel amugy is. Nem ilyenekre.
Pont hogy nem gondolkozni kellett volna, csak cselekedni
De nem illünk össze rájöttem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!