Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lányok, nők mit szólnátok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, nők mit szólnátok ehhez az ismerkedős első üzenethez?

Figyelt kérdés

"De az útóbbi időben többször megjárták...

Nem szeretném, ha ismét madárnak néznének!

Egy számomra fontos

és kihagyhatatlan tényt szeretnék közölni. Elfogadhatatlan, ha egy lány nem akar és nem tud csókolózni és nem kedveli az előjátékot, a 69-es pózt nem szereti! Kizárólag érzéki és szenvedélyes lányt keresek!

Te milyen vagy?"

2020. okt. 30. 19:05
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Valószínűleg megkérdezném, hogy mit szeretne ezzel, de lenne egy alap hátránya, mert nem túl szimpatikus nyitás.
2020. okt. 30. 19:56
 12/17 anonim ***** válasza:
100%
Rettentően nyomorék szöveg.
2020. okt. 30. 19:58
 13/17 A kérdező kommentje:

11 ezt tettem en is...

Hat csalodott de nem vagom h az emiatti fusztraciojat miert rajtam elte ki ...

2020. okt. 30. 20:02
 14/17 anonim ***** válasza:
100%
Én annyit válaszolnék a "Te milyen vagy?" kérdésre, hogy úgy érzem, egy ilyen nyitás után erre az információra soha nem lesz szükséged. További sok sikert a kereséshez.
2020. okt. 30. 20:21
 15/17 anonim ***** válasza:
Te mivel nyitnál inkább?
2020. okt. 31. 01:24
 16/17 A kérdező kommentje:

Hat nem ezzel

Nokent egy szia es h milyen tipusu kapcsolatot keres.

De spec a szexualis elvarasom nem irnam le az elso szia utan.

Alapjaiban jobban szeretem ha inkabb mas a tema barmi ami mem szex dugas politika vagy vallas.

2020. nov. 1. 12:15
 17/17 anonim ***** válasza:
nyomor
2020. nov. 1. 17:03
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!