Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Az itt lévő férfiak közül...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az itt lévő férfiak közül volt aki igénybe vette a rosszlányokról 1-1 lány szolgáltatását? Tapasztalatok? Mi alapján szelektálnak?

Figyelt kérdés

Ezt ma láttam egy 30 éves nőnél

[link]

De többségében azt láttam, hogy kevés a kizáró tényező még a szép lányoknál is, max annyi h 70 év alatti legyél, ne legyél roma, ittas, erőszakos, 150 kiló alatt legyél és igényes.

2020. okt. 29. 21:29
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:

18.

Ezek az ember dollármilliókat keresnek és nem kell reggel munkába járniuk (vagyis de, de csak mikor kedvük van vagy szorít a határidő) - így azért lehet jól kinézni. Megnézném melyiknek sikerülne egy Magyarországon elég gyakori 150-200 ezres nettó közötti bevétellel. Magánedző, magánkonditerem, és csicska-szakács nélkül aki az egészséges kaját is finoman készíti el és nem iskolamenzai színvonalon.

De ez már a gazdasági szakadék témaköre inkább, ami sosem volt és sosem lesz kisebb.

2020. okt. 30. 22:39
 22/31 anonim ***** válasza:
71%

21

Már ne is haragudj, de ez megint kifogás. Én nem vagyok dollármiliomos, és dolgozom is, valahogy mégis képes vagyok mellette fenntartani egy normális alkatot, szakács meg magánedző nélkül...

Kifogást találni baromi könnyű, cselekedni nehéz. Nem kell 1. osztályú tonhal steaket enni ahhoz hogy jól nézz ki. Lehet tolni csirkemellet, olcsó halat, zöldségeket, joghurtot, túrót stb... Millió csóró recept van, amit meg lehet csinálni kevés pénzből rövid idő alatt. És munka mellett is lehet időt találni arra, hogy heti 3-4 alkalommal eddzél. Le kell tenni az alkoholt, a sok cukros sz@art, meg chipseket, és jön az eredmény pikk pakk.

2020. okt. 30. 23:43
 23/31 anonim ***** válasza:
54%
#22 Ezzel total egyetertek. Ez pont olyan, minthogy draga a paleo. Sztem olcso a cekla repa zeller. Es ja a pian, cigin is lehet megtakaritani. No meg a k***akon.
2020. okt. 31. 00:50
 24/31 anonim ***** válasza:
23: Az a baj, hogy mindenre pénz kell. Tehát el lehet dönteni, hogy konditerem+egészséges élet meg hasonlókra költöd a lóvét, vagy havi 150 megy egy saját ház önerejére vagy kölcsönre. Egy átlag fizuból nem lehet mindent IS. Vagy-vagy.
2020. okt. 31. 09:26
 25/31 anonim ***** válasza:
Lehet a sajat haz tul van ertekelve kulturalisan...es amugy meg a vagyon fontosabb, mint az egeszseg, dehat kinek mi.
2020. okt. 31. 09:40
 26/31 anonim ***** válasza:

Nem kell konditerem, ahhoz hogy eddzél. Otthonra veszel pár eszközt, és minden izomcsoportra lehet dolgozni gépek nélkül.

Ha meg már van egy házad, oda aztán nem nagy műsor a garázsba, vagy a kertbe kitenni egy bordásfalat, húzódszkodó kerettel. Arra még ráakasztasz egy TRX kötelet, és mindenre jó vagy.

Szóval ez megint nem vagy-vagy hanem kifogás.

2020. okt. 31. 11:28
 27/31 anonim ***** válasza:
26: "Csak" 10 évet edzettem, de szerintem elég volt, hogy kipróbáljak sokmindent. A termi edzés stimulációs hatását otthon a b_dös életben nem éred el. A fekvőtámasz soha nem lesz egy fekvenyomással egyenértékú. Persze lehet venni gépeket otthonra, ami megint nem kis pénz és sok helyet is elfoglal a lakásban/házban/garázsban.
2020. okt. 31. 17:29
 28/31 anonim ***** válasza:
54%

27 Különbség van aközött, hogy otthon saját súlyos edzéssel stabilan tartasz egy jó alkatot, meg hogy felpumpálod magad teremben. Senki nem vonja kétségbe, ha testépítői karrierben gondolkodsz, akkor célszerű a terembe járni, de itt nem az a cél.

Nem kell 50es kar. Bőven elég ha látszik rajtad hogy egy kicsit sportos vagy, és nem úgy áll rajtad egy póló mintha vállfán lógna.

Amilyen eszközöket én írtam, se nem veszélyesen drága, se nem foglal sok helyet.

2020. okt. 31. 17:38
 29/31 anonim ***** válasza:

Egyébkét az egészben annyi a különbség, hogy még ti a problémákat nézitek, én megoldást próbálok keresni.

Az előbbi gondolkodásmóddal mindig lehet találni kifogást pillanatok alatt. Nincs rá pénz, nincs rá idő. De a közebe a sör/cigi belefér, meg este a meccs előtt döglés az megy.

Heti 3x30 perc edzés is több mint a 0, és ha csak fekvőtámaszt, felülést, meg néhány eszköz nélkül végezhető alapgyakorlatot végzel, annak is lesz eredménye. Senki nem várja hogy Mr. Olimpia címre készüljön valaki aki dolgozik, és családja van, meg kiadásai.

A legszomorúbb, hogy ezekkel a kifogásokkal senki mást nem etettek meg, csak saját magatokat. Én is dolgozom, nekem is 24 óra van egy napba, abból én is 8at alszom, mégis találok időt arra, hogy főzzek, és 1-1 órákat eddzek legalább 2-3 alkalommal a héten.

2020. okt. 31. 17:48
 30/31 A kérdező kommentje:
Azért ha napi 100 fekvőtámaszt megcsinálsz, az látványosan meglátszik majd 1-2 hónap után. Tari Ádámnak van róla a youtubeon videoja.
2020. okt. 31. 17:49
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!