Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Az itt lévő férfiak közül...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az itt lévő férfiak közül volt aki igénybe vette a rosszlányokról 1-1 lány szolgáltatását? Tapasztalatok? Mi alapján szelektálnak?

Figyelt kérdés

Ezt ma láttam egy 30 éves nőnél

[link]

De többségében azt láttam, hogy kevés a kizáró tényező még a szép lányoknál is, max annyi h 70 év alatti legyél, ne legyél roma, ittas, erőszakos, 150 kiló alatt legyél és igényes.

2020. okt. 29. 21:29
1 2 3 4
 11/31 A kérdező kommentje:
Szerintem is kedves utolso
2020. okt. 30. 06:21
 12/31 anonim ***** válasza:

ÉN is paráztam és inkább utánajártam 1-nek. Mert féltettem az épségem és a pénzem.

Időpontot beszéltem meg, így megvolt a cím, a csaj neve, és elmentem előtte, megnéztem a környéket, hol lakik, fel is mentem a lakásba de nem mentem be az ajtaján, vártam h kijön e valaki bekopogtam, hogy levelet hoztam...

és csak a csaj volt otthon és teljesen megértette h hitetlen voltam.

2020. okt. 30. 07:01
 13/31 anonim ***** válasza:
39%
Nálam rondább csak úgy lehet valaki, ha beteg vagy baleset érte, ennek ellenére nem szoktak elküldeni.
2020. okt. 30. 08:07
 14/31 anonim ***** válasza:
53%

Voltam néhánynál (vidéki nagyváros), soha semmi gond nem volt..

Sőt, inkább kellemesen csalódtam.

2020. okt. 30. 11:12
 15/31 A kérdező kommentje:
akkor nem annyira para ez
2020. okt. 30. 11:30
 16/31 anonim ***** válasza:

1. Ha prostihoz mész, pont annyi pénzt vigyél amennyit kell. Se többet se kevesebbet.

2. A lakásos prostiknál ritka a visszaélés, és a legjobb ha teheted, olyanhoz mész akinek 10+ pozitív értékelése van, amit láthatóan nem magáról írt (pl. olyan felhasználó aki több prostit értékelt már, stb).

3. A legyél ápolt és kedves, meg igényes, ezt csak azok értik félre akik nem azok :D Mármint sokan trógerek, és akkor a "csúnyaságukra" fogják h nem álltak velük szóba. Megsúgok egy titkot: férfiként ha nincs olyan arcberendezésed mint Brad Pittnek és nem vagy izmos sportos, még simán van esélyed a nőknél. De ha fogad hiányzik, büdös szájszagod van, zsíros cafatokban lóg a kopaszodó hajad, és lyukas mackónaciban állítasz be, őszintén mire számítasz? Ezek mind olyan dolgok amik pénzből megoldhatóak. A prostizásra szánt pénzből inkább hozasd rendbe magad előbb.

Ha a testalkatoddal van gond, azon ne aggódj. Én mikor felszedtem 20 kilót leálltam a csajozással prostihoz jártam inkább. Soha nem volt ebből gond.

2020. okt. 30. 14:50
 17/31 anonim ***** válasza:
44%
16: Minden megoldható pénzből, persze. Kopaszodó hajat pl megcsináltathatod hajbeültetéssel, de hány magyart látsz hajbeültetésre mászkálni, csak hogy legyen barátnője? Ne legyünk álszentek sem.
2020. okt. 30. 17:40
 18/31 anonim ***** válasza:

Kedves 17, a kopaszodás nyilván nem ideális, de ha azt hiszed azért nincs esetlegesen barátnőd, mert hullik a hajad, akkor tévedésben élsz.

Ha egy kiegyensúlyozott férfi vagy, aki ad a külsejére, igényesen öltözködik, esetleg sportols is mellette, hogy ne úgy nézzen ki mint egy telesz@art búvárruha, akkor kopaszodás ide vagy oda, fog találni csajt.

Ez egy baromi egyszerű kifogás, mert ezen tipikusan pont nem lehet dolgozni. Állj bele, told le a francba 0ással, legyél Bruce Willis, Jason Statham, The Rock, Vin Diesel...stb. Növessz b@aszó viking szakállat.

Ne azon akadj fenn amin nem tudsz segíteni, hanem kompenzálj olyan dolgokkal amiken változtathatsz.

2020. okt. 30. 18:02
 19/31 anonim ***** válasza:
0%
Azért már elindult a változás a prostizásban is. Én azt várom amikor tényleg senki - senki nem fogadja majd a lúzer vendégeket (csóri,ronda, dagadt,kisfarkú stb) és ezek közt majd aki szemelyisegre is defektes.... az majd megöl valakit, elkapják és börtönbe kerül. Mert most sík az ilyen életképtelen , megkeseredett , erőszakra hajlamos nyomorék. Aki dagadt , van 12 cm e a gatyában és kielegul a prostikkal. Pont ezér nem borul el az agya teljesen. És így szabadon el agyi defektes fax módjára. Pont jól jönne ha ezek inkább begőzőlnének aztán börtön.
2020. okt. 30. 21:46
 20/31 anonim ***** válasza:
19: Most sem azok az emberek vannak börtönben, akik nem találnak nőt. Hanem többségében a "nyócgyerekemvan' mélyszegínység családapák".
2020. okt. 30. 22:12
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!