Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az itt lévő férfiak közül volt aki igénybe vette a rosszlányokról 1-1 lány szolgáltatását? Tapasztalatok? Mi alapján szelektálnak?
Ezt ma láttam egy 30 éves nőnél
De többségében azt láttam, hogy kevés a kizáró tényező még a szép lányoknál is, max annyi h 70 év alatti legyél, ne legyél roma, ittas, erőszakos, 150 kiló alatt legyél és igényes.
ÉN is paráztam és inkább utánajártam 1-nek. Mert féltettem az épségem és a pénzem.
Időpontot beszéltem meg, így megvolt a cím, a csaj neve, és elmentem előtte, megnéztem a környéket, hol lakik, fel is mentem a lakásba de nem mentem be az ajtaján, vártam h kijön e valaki bekopogtam, hogy levelet hoztam...
és csak a csaj volt otthon és teljesen megértette h hitetlen voltam.
Voltam néhánynál (vidéki nagyváros), soha semmi gond nem volt..
Sőt, inkább kellemesen csalódtam.
1. Ha prostihoz mész, pont annyi pénzt vigyél amennyit kell. Se többet se kevesebbet.
2. A lakásos prostiknál ritka a visszaélés, és a legjobb ha teheted, olyanhoz mész akinek 10+ pozitív értékelése van, amit láthatóan nem magáról írt (pl. olyan felhasználó aki több prostit értékelt már, stb).
3. A legyél ápolt és kedves, meg igényes, ezt csak azok értik félre akik nem azok :D Mármint sokan trógerek, és akkor a "csúnyaságukra" fogják h nem álltak velük szóba. Megsúgok egy titkot: férfiként ha nincs olyan arcberendezésed mint Brad Pittnek és nem vagy izmos sportos, még simán van esélyed a nőknél. De ha fogad hiányzik, büdös szájszagod van, zsíros cafatokban lóg a kopaszodó hajad, és lyukas mackónaciban állítasz be, őszintén mire számítasz? Ezek mind olyan dolgok amik pénzből megoldhatóak. A prostizásra szánt pénzből inkább hozasd rendbe magad előbb.
Ha a testalkatoddal van gond, azon ne aggódj. Én mikor felszedtem 20 kilót leálltam a csajozással prostihoz jártam inkább. Soha nem volt ebből gond.
Kedves 17, a kopaszodás nyilván nem ideális, de ha azt hiszed azért nincs esetlegesen barátnőd, mert hullik a hajad, akkor tévedésben élsz.
Ha egy kiegyensúlyozott férfi vagy, aki ad a külsejére, igényesen öltözködik, esetleg sportols is mellette, hogy ne úgy nézzen ki mint egy telesz@art búvárruha, akkor kopaszodás ide vagy oda, fog találni csajt.
Ez egy baromi egyszerű kifogás, mert ezen tipikusan pont nem lehet dolgozni. Állj bele, told le a francba 0ással, legyél Bruce Willis, Jason Statham, The Rock, Vin Diesel...stb. Növessz b@aszó viking szakállat.
Ne azon akadj fenn amin nem tudsz segíteni, hanem kompenzálj olyan dolgokkal amiken változtathatsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!