Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
30év feletti nőkkel hogyan lehet ismerkedni?
Figyelt kérdés
2020. okt. 29. 00:03
2/16 anonim 

válasza:

Szorakozohely,szupermarket,.inder,stb
3/16 anonim 

válasza:

Besétálsz egy öregek otthonába, nyugdíjas klubokba... komolyra fordítva:
- az ilyen 30 feletti vénlányok már nagyrészt cicások meg kutyások, úgyhogy pl kutyasétáltatás közben, de lehetőleg valami drága kutyát vagy cicát vegyél
- aztán parkokban babakocsit tologatva, de az is luxus babakocsi legyen
- luxus sportautóval
- kisgyereket kölcsönkérsz valakitől, de rajta is luxus cuccok legyenek.
5/16 anonim 

válasza:

4.-re.
De erre a kérdésre mit lehet/kell válaszolni? Milyen ember kérdez ilyet?
6/16 anonim 

válasza:

Ugyanúgy, mint bárki mással. És honnan tudod csak látásból, hogy az illető mennyi idős? Persze tippelni lehet, de ez nem igazán releváns.
7/16 anonim 

válasza:

Azert en hozzatennem a multikban karriert epito, sose lesz csaladja, vagy mar nagyon kapalozik erte csajokat is...
8/16 anonim 

válasza:

Kb hol nem lehet? 30-as vagyok és egy csomót látok munkahelyen, szórakozóhelyen, sport közbe, nem egyszer ők kezdeményeznek, pedig külsőre tök átlag vagyok.
9/16 Ypszilon1980 

válasza:

Ugyanúgy, mint más korban lévőkkel. Nem értem a kérdést, pontosítanád?
10/16 anonim 

válasza:

Mit akarsz te egy grenitől? A nyugdíjára bazírozol?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!