Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért csak a ronda, fura kisebbségi nők húznak jobbra vagy szíveznek be Tinderen és Badoon (2 nap alatt 18, de egyik sem jön be, a jobbak rám sem néznek)? Egy jobb sem. Nem, nem vagyok ronda, hasonlítok a színészre csak fiatalabb kivitelben.
33 F.
Tényleg csak annak a felső 10-15% nak találták ki ezeket , akik csúcspasik?
"halom jó kép után te se a kevésbé jót választanád chatelni."
tévedsz. A luxusfeleség-rúdbajnok-szolimuci képek után annyira felemelő, ha látok egy tök "átlagos képpel bíró", de mosolygós lányt.
+ nem akarok mindenkivel chatelni. Jó szűrő, ha valaki a nem a nánásival készített képeimről ítél meg.
Nem. Nem a rendszer ilyenek. A legtöbb ember felszínes és képmutató (csinálj hamis képeket magadról). Nekem ilyen ember nem kell. És a rosszabb képeimmel is akad értelmes, kedves lány. Türelem kell hozzá.
"2 nap alatt 18, de egyik sem jön be, a jobbak rám sem néznek"
ez nekem nem nullának tűnik.
Nekem ennél jóval kevesebb;)
2 nap az semmi...nem 2 nap után kell gyakori kérdésre írni, nézd meg 2 hét után.. ennyit kell tennie
#16 jó igazad van. el is felejtettem, hogy nem nulla volt, csak neki nem jönnek be. akkor viszont viszont jó is lehet a tanácsod, hogy várjon még.
(de amúgy ha valakinek tényleg nem lenne senki, akkor szerintem az ok lehetne jobb képekre)
Ja, de ha 18 beszívez, és kb mind egy kaliber, ilyesmi, mint a képen. Akkor mi a fenét csinálsz? [link]
Ha nem jön be...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!