Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol lehet Pesten normális középkorú (~35-45) Hölggyel
ismerkedni?
Kérdező! 35 feletti nőt keresel tizta érzelmekkel? Nem tudtad hogy az a 20 évesekre jellemző? Már eleve, nekem nem kellene mondjuk egy 40 éves szingli nő! Mit csinált ez eddig az életében??? Ha meg elvált, akkor meg azért nem kellene. Hozza a világ fájdalmát magával, mellette mindig ott lesz a régi férj meg a gyerek, ha van neki.
Az a helyzet, hogy a párválasztás a 20-as években a legszebb és a legjobb. Lehet itt okoskodni hogy 35-40, de az már természetellenes. Nincs is már múltatok, ott már mindkét fél egy megszokott életvitelt akar ráerőltetni a másikra.
2020. okt. 27. 13:04
Én is a rosszlányokat javaslom. Ezek a mai "nőnek" nevezett szrkupacok nem valók kapcsolatra, kizárólag lehúznak, manipulálnak, ütik az asztalt h nekik jár, meg természetesen senki sem férfi számukra, mert mindig van "férfibb". Ösztönlények, gputtonyok, amibe a férfiak felső 10%-a ürít. Ha jól ügyeskedsz akkor neked is lesz benne hely, de h szeretni nem tudnak senkit (önmagukon kívül) az is biztos. Nézz csak szét ezen az oldalon is a válaszokon, vagy nézz fel tinderre, nézz szét az utcán. Nincs "normális" nő.
2020. okt. 27. 13:09
11-es, gondolom te 20 évesen megtaláltad életed szerelmét, és 25 éve boldogok vagytok együtt. És ha elhagy a szerelmed 43 évesen, akkor már nem is fogsz párt keresni?
2020. okt. 27. 15:03
Egyébként tökéletesen eltaláltad. Ha elhagyna, ismerkednék, de csak szabadidős céllal. Én már nem is vágynék, és nem is hiszek az ilyen 40+-os szerelmekben. Ott már mindkét fél tudatosan keresi azt, ami eddig kimaradt az életéből, vagy amit az előző párja nem adott meg, vagy elvett tőle. Innentől kezdve 2 percig sem hinném azt, hogy a két szép szememért, vagy az áldott jó szívemért van velem a nő. Vagy ha mondjuk a válásom előtt már 2 éve nem szexeltem, akkor bizony nálam az első dolog az lenne, hogy a nő kényeztessen el ezen a téren. Emberek vagyunk, a Teréz anya szerepet ne öltsük már magunkra!
2020. okt. 27. 15:45
15/18 A kérdező kommentje:
Kedves tizedik, agglegény, gyerek nélkül.
#15 Ritkaság számba megy ez a státusz manapság. :) Örülj neki. Remélem megtalálod az Igazidat! #10
2020. okt. 28. 13:15
17/18 A kérdező kommentje:
16: Nem is értem miért jó ez mások szemében. Én nem túlzottan élvezem, bár valljuk be vannak jó oldalai. De azok csak pillanatnyi élmények
Miért jó? Este a fantáziádban olyan nővel vagy amilyennel csak akarsz, majd rárántasz és kényezteted magad. Minden akkor és úgy alakul ahogyan csak te szeretnéd.
Ezzel szemben egy párkapcsolat idővel már csak a lemondásokról szól. Te szeretnéd ő nem. Te így szeretnéd, ő úgy.
2020. nov. 1. 18:37
Kapcsolódó kérdések: