Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kinek mi a véleménye a full kigyúrt audis bmw-s vállalkozókról?
Nőként kérdezem.
Sok barátnőm mindig mondja áhh neki sose kellene meg ilyenek, de most az egyiknek lett egy ilyen pasija.
Háááát mit írjak ahova megyünk társaságban mindig ő van a középpontban.Jó a dumája kicsit nagyképű de senkit nem érdekel barátnőim csüngenek rajta bármit is mond.
Mindig előadja magát hol mit csinált...szóval nem egy egyszerű dolgos pistike...
Azóta a többi barátnőm is mondogatja ők is akarnak tinderről badooról ilyen pasit.
Miért ilyen vonzóak ezek a pasik?
Lové vagy kocsi miatt?
Vagy kisugárzás vagy izom miatt?
Lóvé. A kocsi lóvéból van. Az izom meg a szabad időből, hogy 12 óra meló helyett van kedve és energiája gyúrni. (azt, hogyha mondjuk nem természetes az izomzata az mennyibe is kerül, ezt hagyjuk)
A dumája, kisugárzása pedig a mindezekből felépült túlzó önbizalom miatt van. Szóval minden összefügg.
Miért, mi a baj ezzel? Melyik tulajdonság elfogadhatatlan?
*Kigyúrt - Az ő döntése. Nem vagyok oda a kigyúrt pasikért, de a mértékkel történő kigyúrás nézhet ki jól.
*Audi, Bmw - jó autómárkák. Ha valakinek ilyenje van, akkor már rossz ember?
*Vállalkozó - elég tág fogalom. Tehenészete van? Lángos standja? Szerelő műhelye? Multicége?
Nem nagyon látom a kérdező (szerintem férfi) által sugallt problémát.
Én csak ilyenekkel járok együtt, ezeket mind el is várom egy férfitól. Jó mondjuk nálam magasabban van a léc, mert egy bmw-s kispályás hozzám képest, bár ha ilyen 50-60 millió feletti darabról beszélünk az már nem rossz.
Az a baj hogy viszonylag kevés ilyen van Magyarországon, mert az itteni srácok 90%-a ilyen tesze-tosza csóró és ronda antiférfi.
Nem vagyok férfi, csak egy anonim oldalon merek őszinte lenni az itteni libákkal ellentétben.
21/luficsöcsű kacsaszájú riherongy
Nem tudom kamu kérdés-e de kaphatsz rá egy nem kamu választ. Azt látom sokan lehúzzák, lenézik, rosszakat írnak.
A párom hasonló kaliberű vállalkozó. Amikor megismerkedtünk még mindketten otthon éltünk, egyetemre jártunk, nem volt semmink. Sok munka volt benne és van a mai napig is, hogy idáig jutottunk. Ahhoz, hogy működjön egy vállalkozás tenni kell érte, mint mindenért. Ahhoz, hogy vegyél egy Audit vagy Bmw-t dolgozni kell, mondanom sem kell, ahhoz, hogy kihozd a testedből a maximumot diéta kell...nem kis meló de könnyebb azt mondani, hogy "neki könnyű volt", "ő biztos lopta", "s*ggfej, aki új BMW-vel jár a leharcolt 25 éves Honda a király" Mindegy térjünk át a személyiségre.
Azt látom, hogy a nőknek ez nagyon szimpatikus. Mindenki szeretne beleülni a tutiba... tetszik az autó, a jó kiállás a jó duma... Elmondok egy titkot. A félhülyéből nem lesz sikeres ember. Ahhoz, hogy az ember működtetni tudjon egy sikeres vállalkozást kell némi gógyi. A sikerhez pedig vonzódnak az emberek. Annak az embernek viszont, aki letesz valamit az asztalra vannak elvárásai, nem elég, hogy szép vagy, megérkeztél és beleteszed a segged a buliba...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!