Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Előny vagy hátrány ha érzelmes...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Előny vagy hátrány ha érzelmes egy fiú?

Figyelt kérdés

Én ilyen vagyok,ha lenne barátnőm akkor rengetegszer elmondnanám hogy nagyon szeretem, és ő lenne a mindenem. Sosem csapnám be, nem hitegetném, ha megígérek valamit betartanám, ha kicsit idegesebben szólnék neki utána lelkiismeret furdalásom lenne.

Baj ha ilyen egy fiú?

Úgy látom a mai lányokon hogy a legtöbben semmi érzelem, emberség nincs.

2020. okt. 25. 17:05
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
73%

Úgy látom a mai lányokon hogy a legtöbben semmi érzelem, emberség nincs.

⬆️⬆️⬆️⬆️

Elég komoly baj, ha így látod, ennek ellenére meg vagy veszve a puniért. Minek neked az? Közelről tudd utálni?

2020. okt. 25. 17:09
 2/12 anonim ***** válasza:
77%
Neked sem azért nincs barátnőd, mert hű, de nagyon érzelmes vagy...
2020. okt. 25. 17:13
 3/12 anonim ***** válasza:
34%
Ha erzelmes, az nem baj, ha erzelgos, az igen.
2020. okt. 25. 17:17
 4/12 anonim ***** válasza:
51%
Előny legalábbis nekem. Privátot nem kérek.
2020. okt. 25. 17:20
 5/12 anonim ***** válasza:
57%
Én egy egész érzelmes srác vagyok és van barátnőm. Értékeli hogy ki mondom az érzéseim és azt tapasztalom hogy a többség értékeli. Veled nem hiszemhogy az a baj hogy érzelmes vagy...
2020. okt. 25. 17:26
 6/12 anonim ***** válasza:
75%

Maximálisan egyetértek a kettes válaszolóval. Biztos, hogy nem ezért nincs barátnőd mert annyira kedves, jó, érzelmes és aranyos vagy a lányokkal. Itt más gond lesz.

Az viszont tagadhatatlan tény, hogy amiket leírtál a legtöbb lánynál inkább hátrány és nem igazán fognak rád férfiként tekinteni. Egy idő után elegük lesz a túlzott ragaszkodásodból és a pátyolgatásból. Ezek szülik egyébként általában a beteges dolgokat. Túlzott ellenőrizgetés és féltékenykedés és társai.

Mindenesetre a lányok azért szeretik, ha érzelmes vagy, de vannak ettől sokkal fontosabb dolgok is a szemükben és egy bizonyos szintnél már inkább taszító számukra.

F

2020. okt. 25. 17:35
 7/12 anonim ***** válasza:
40 felett, tudok nyilatkozni, kifejezetten hátrány a férfinál, tapasztalat. Aztán a nők mit mondanak annak duma a 90% .
2020. okt. 25. 18:45
 8/12 anonim ***** válasza:
62%

Egyértelmű hátrány. Rá kérdezel akkor nyilván előnynek fogják mondani, de ne hidd el. Akkor előny, ha sima barát kell nekik aki meghallgatja őket.

#1 baj, ha így látja? Akkor miért illusztrálod neki, a hozzászólásoddal is?

2020. okt. 25. 19:17
 9/12 anonim ***** válasza:

Ha az érzelmes azt jelenti hogy szereti kimutatni az érzelmeit, szereti bújni, és igényli a fizikai és lelki törődést, azt imádom.(persze ha adni is szeret)

Ha viszont azt jelenti hogy egy csicska, aki annyira fél hogy elhagyja Őt a csaj, hogy képest lemenni kutyába, és bármit magára vállalni és megtenni úgy hogy közben saját magát alázza, azt inkább szánom.

2020. okt. 25. 19:33
 10/12 anonim ***** válasza:
36%
Csak egy jó tanács, kezdj magaddal valamit mert hamar papucsot fog belőled a nagy szerelmed csinálni, talán saját akaratán kívül. (tapasztalat, mert én is ilyen voltam) Dominalj de ne legy paraszt, legyél kedves udvarias, érzelmileg meleg a szeretett nő irányába,de ne engedd hogy az orrod alá szarjon. 29F
2020. okt. 25. 20:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!