Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Veletek is megesett már hasonló? Miért válnak “köddé” a pasik?

Figyelt kérdés
Megismertem egy pasit egy társkereső oldalon. Elég jól elbeszélgettünk, egy hullámhosszon voltunk, aztán felhívott telefonon is és sokszor beszéltünk azon is volt hogy 2-3-4 órákat is..aztán megbeszéltük hogy egyik nap találkozunk. Aznap aztán írt hogy közbe jött neki valami és rakjuk át holnapra mert nem jó neki az aznapi. Aztán màsnap ráírtam hogy akkor a mai nap jó? Es azt már el sem olvasta..félretettem az önbecsülésem és többször írtam még neki hogy most miért nem válaszol legalább írja meg hogy mi a probléma vagy valami és semmi reakció még el sem olvasta..aztán egyik nap kimutatta az messenger hogy elolvasta de nem válaszolt...elég rossz érzés de én már nem irtam neki aztán mert mar en ereztem magam teljesen hülyének hogy csak irok irok es semmi válasz...nem értem miert csinálják ezt a pasik? Eleg rossz érzés mert megkedveltem nagyon a srácot de még válaszra se méltatott...:( 29/N
2020. okt. 25. 08:50
1 2 3 4
 11/35 anonim ***** válasza:
44%
Volt olyan, hogy taliztam egy sráccal, és hozzám bújt, hát, kellemetlen illata volt, konkrétan izzadság szagú volt.. Most ezt hogy mondjam meg őszintén? Azzal megbántom, valamint annyira elvette ezzel a kedvem a továbbiaktól, hogy nem is akartam volna már folytatni ha megfürdik se:D pedig addig elég szimpi volt. Na nála akartam eltűnni, de írt, valamit írtam neki, hogy inkább nem, de utána se adta fel.. Már nem reagálok ha ír.
2020. okt. 25. 09:27
 12/35 anonim ***** válasza:
78%

"Most ezt hogy mondjam meg őszintén? "

Nem ezt kell megmondani őszíntén (mármint, hogy bocs, büdös vagy), hanem azt, hogy nem szeretnél folytatást, szerinted ebből nem lesz semmi.

Viszont amikor a csaj fél órán át ecsetelte nekem egy randi végén, hogy sosem látott hozzám fogható különleges személyiséget, úgy is váltunk el, hogy ez jó randi volt, majd hazafelé fél óra múlva a kocsiban esett le, hogy ő most azt mondta, hogy nem lesz több randi, csak nem akart megbántani, így ez a rész kb 2 másodpercet kapott becsomagolva abba, hogy milyen jól érzi magát velem, és milyen jó fej vagyok :D

2020. okt. 25. 09:30
 13/35 anonim ***** válasza:
36%
Én nőkkel vagyok ugyanígy... 42f
2020. okt. 25. 09:33
 14/35 anonim ***** válasza:
De ez nehéz, mert az ember nem akarja megbántani a másikat.. Persze meg kell mondani, ha nem akarja folytatni, de szerintem sokan amiatt nem tudják megtenni, mert rossz érzés megbántani mást, főleg ha látod rajta, hogy ő nagyon is akarná folytatni. Nem értek egyet azzal, ha nem mondja meg az igazat, csak leírom, hogy mi áll a háttérben.
2020. okt. 25. 09:33
 15/35 anonim ***** válasza:
84%
Nekem férfiként nőkkel voltak hasonló tapasztalataim, pl. az egyik nem jött el a randira, holott még előző este is beszéltünk. Volt, akivel szerettem volna találkozni, de mindig csak hitegetett, hogy most ezért nem jó, most azért nem jó, aztán eltűnt. Legutóbb itt beszélgettem egy lánnyal, hosszú leveleket írogattunk egymásnak, úgy tűnt, hogy minden rendben. Felvetette, hogy beszélgessünk máshol, megadtam neki az e-mail címemet meg a Fb-omat, erre szó nélkül eltűnt, pedig semmi taszító vagy ijesztő nincs rajtam. Ritkán szoktak ennyire megalázni és a lelkembe taposni, azt hittem, hogy ha már viszonylag hosszabb ideje beszélgetünk, normális hangnemben társalgunk, és kezd kialakulni valamiféle kötődés, akkor legalább nem így lesz vége. De tévedtem. Az emberek többsége ilyen, nemtől függetlenül. Még neten sem képesek vállalni a felelősséget a tetteikért, pedig úgy még csak a másik ember szemébe sem kell nézniük. Sajnos ezt hozta a szép új világ, az emberek is eldobható, egyszer használatos termékekké váltak, most már semmi sem számít. És az a legrosszabb, amikor olyanok csinálják meg ezt veled, akik előtte nagy hangon fogadkoztak, hogy ők nem olyanok.
2020. okt. 25. 09:35
 16/35 anonim ***** válasza:
76%

Több vasat tartott a tuzben. Vagy mas vagy az exe ujra bejott a kepbe es hirtelen teged aki csak egy messenger iras es egy telefinhang voltal ejteni lehetett. Ez sajnos tipikus. Meg a masik irkalni es beszekgetni kenyelmesebb, mint rendbeszedni magunk es elmenni egy igazi randira.

En nehanysuor megszivtam ezekkel a tarskereso levelezunk aztan a talalkozobol nem lesz semmi vagy kiderul elso alkalommal, hogy nem az amit a digitalis vilagban mutatott es amit ugye en hittem. Ezert utana ez volt a menet: nehanyuzenetvaltas es mihamarabb randi a valo eletben. Mert hidd el folosleges orakat beszelgezni valakivel, aki aztan az elso talalka alkalmaval felszivodik. Egyszerubb mihamarabb egy talalka es megsporoltal egy szivfajdalmat. Es igen tartsd eszben sok pasi egyszerrezobb novel besuelget es randizik, tehat meg igy is legyel ovatos vagy te is engedd meg magadnak neha a lazasagot.

2020. okt. 25. 09:35
 17/35 Noren1989 ***** válasza:
100%

Visszatérve a Kérdezőnk bajàhoz:

A, beijedt,

B, visszament az exéhez,

C, végig szivatott.

Kb ezek a reàlis vàltozatok vannak.

2020. okt. 25. 09:44
 18/35 anonim ***** válasza:
24%
Nem tudom, miért panaszkodsz, mi férfiak naponta tízszer átéljük ugyanezt...
2020. okt. 25. 09:44
 19/35 anonim ***** válasza:
76%
#12: Vannak, akik nagyon ügyesen tudják adagolni a dolgokat, és még dagad is a melled a büszkeségtől, hogy milyen jó minden, közben meg ha a sorok között olvasol, akkor rájössz, hogy valójában szarba sem vesz az illető. Volt, amikor itt leveleztem nőkkel, nem egy írta nekem, hogy milyen jó velem beszélgetni, hogy értelmes, normális ember vagyok, aztán következő levél már nem jött. Mondjuk ez így olyan, mintha hülyének néznének, még ha úgy is gondolják, hogy a "kegyes hazugság" nem sértő.
2020. okt. 25. 09:48
 20/35 anonim ***** válasza:
52%
Egyébként szerintem kb mindenki ezt csinálja, csak ugye nem látnak bele a másik fejébe, azt gondolják, hogy ha őket nem érdekli a másik annyira, akkor a másikat se érdeklik ők. Nem tudják, hogy fontosak a másiknak. De ezt nem is lehet tudni.
2020. okt. 25. 09:56
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!