Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha a nők nem harapnak és a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha a nők nem harapnak és a férfiak meglepőnek a kezdeményezésen?

Figyelt kérdés

Akkor miért nincs bátorságuk az embereknek közeledni egymáshoz?

Valóban az a valóság, hogy tuti vissza leszel utasitva, beégsz, bármi?

Mi lenne ha kipróbálnánk, hogy valójában mi történik?

2020. okt. 24. 23:35
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
60%
Lehet elutasította, de a gyakoris legendákban szereplő proli fogadtatás a valóságban a kisebbségiekre és velük szocializálódott egyedekre jellemző.
2020. okt. 25. 13:09
 12/13 anonim ***** válasza:
100%

#11: Tényleg sokkal kellemesebb, mikor félóra beszélgetés vagy a sokadik randi után kapsz valami ghostingolós eltűnős visszautasítást és ÉVEKBE TELIK, mire rájössz, hogy mi is lehet a hiba, vagy egyáltalán benned van-e a hiba, mert a barátaid, kollégáid, rokonaid mind mást mondanak.

Én akkor már inkább választom a "Dikk... mit lesel veréb? De csúnya vagy haljakmeg!" vagy "Hova viszel randira? De ne valami olcsó helyre. Engem a tenyereden kell hordozni." stílusban válaszoló nőket, mert itt legalább hamar kiderül, hogy nincs folytatás és legtöbbször te magad sem vágysz rá úgy igazából...

2020. okt. 25. 14:50
 13/13 anonim ***** válasza:
75%

#10 "Biztos volt olyan nő, aki negatívan reagált, csak nem írod le."

Nem egy nagy titok, volt. De mit is akarnék tőle? Nem hisztiztem miatta, hanem odamentem egy másikhoz, akivel utána egy órát beszélgettünk.

2020. okt. 25. 19:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!