Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért akadok mindig olyan palikra akiknrk van barátnője, hosszabb-rövidebb ideje tartó kapcsolata ?
akár ki tetszik meg, akár ki kezd el velem flörtölni újabban, idővel kiderül, hogy van barátnője, csak szórakozásból érdeklem, semmi komoly céllal.
nézhetjük, hogy hol ismerkedem: ismerősök ismerősei, (vagy idegenek fb-rol) , netes randioldalak, beülős helyek, simán a hétköznapokban létrejött szituációk..stb
bárhol, ami adódik szitu bele futok ebbe sokadikra is.
a legfelhaboritóbb, Hogy a pasik zöme szexet szeretne a csaja mellett mert hogy nem fog ugysem. kiderülni..
tök gáz.. hányingerem van mennyi tiszteletlen suttyó van..
nem értem a férfiakat.
miért ilyenek?
A kéregetők, meg a hasonló utcán lehúzós arcok jó példa.
Azoknak a sikere is azon múlik, hogy mennyire tanulják meg ránézésre kitalálni valakiről, hogy sikerük lesz nála.
Egy metró aluljáróban átmegyek egy nap 300 ezer ember, szelektálni kell valami alapján.
Nem lehetsz egy szerencsés típus te sem. Ahogy én sem. Akárki akármit állít, nagyrészt igenis ezen múlik.
Hasonló jellemző rám is. Mindig azokkal vagyunk érezhetően kompatibilisek egymással, akik kapcsolatban élnek. De mivel többek között abból is fakad ez a kompatibilitás, hogy gerinces, tisztességes emberekről van szó, így sosem lépnek át egy határt, inkább csak beszélgetünk, barátkozunk. Tök jó... 😏 Így az van, hogy adott jó pár remek férfi a közelemben, passzolnánk meg minden, csakhogy nekik párjuk van, emiatt én maradok továbbra is egyedül vagy szerencsétlenkedhetek a hozzám nem illőkkel, akikkel nagyjából az egyedülállóság az egyetlen közös pont bennünk. Annnnnyira Murphy...
# 19
Ugyan mi a jó francért keresném magamban a hibát, és ne "másra mutogassak" ebben a témában? Sok ilyennel találkozom én is, pedig normális, komoly kapcsolatban vagyok, ergo alkalmas vagyok rá, hiszen neki lassan egy évtizede kellek, összekötötte velem az életét, szeretem őt, sose csaltam meg. Soha nem voltam ribi a kapcsolatom előtt sem, nem volt egyetlen egyéjszakásom pl. Mégis sorozatosan néznek lyuknak foglalt (akár házas) palik. Aki szerint ilyenkor keresse magában a hibát a nő, és véletlenül se a hűtlen, tiszteletlen féregre mutogasson, az egyszerűen nem normális.
#24: Semmi gond, ne keresd magadban a hibát. Itt mindenivel az a helyzet, hogy van senki sem jó neki, vagy tökéletes kapcsolatban él... És mégis mindenre megy a panaszkodás.
Nem kell önkritikát gyakorolnod. Csodálatos vagy. Hibátlan. Itt minden nő az. A férfiaknak azért szórjuk oda minden kérdésnél, hogy biztos velük van a hiba, de a nőknek nehogymá'.
Már nekem kínos, hogy a mondandóm felét fel sem fogod, csak egy tini szintjén kiakadsz és hisztizel. Sajnálom a pasid.
Inkább te vagy az, aki ferdítő, gúnyos, nőalázó szövegeléssel tud csak jönni, ha nem slutshaming-elhettek oldalakon keresztül, teljes egyetértésben nőket. Az a gyerekes hiszti, ha nem fogod fel, hogy ha egy férfi hűtlen + még a másikat lyuknak degradálja, az egyedül az ő nárcisztikus elmebaja, mert kapásból minimum 2 nőt degradál és helyezi saját magát föléjük.
Sehol nem állítottam, hogy hibátlan vagyok, csak, hogy ILYEN HELYZETEKBEN nem fogom azt hinni, hogy én vagyok a kis ribizli, és nem véletlen, hogy kapcsolatra alkalmatlannak néz valami f.aszfej.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!