Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Komolyan ennyit számít a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Komolyan ennyit számít a pasiknál a nagy mell és a hosszú haj?

Figyelt kérdés
Van egy barátnőm, aki jó 30 kilóval több nálam és bomlnanak utána a pasik. Tök jó és vagyonos pasik is ráadásul... Csak azért mert dinnye méretű melle van meg derékig érő haja?? Nekem nincs nagy mellem és a hajam csak válik ér, akkor miért van kevesebb udvarlóm? De a hasam lapos, a combom vékony stb
2020. okt. 22. 12:57
1 2 3 4
 31/38 anonim ***** válasza:
72%

Elmondom neked h 165 cm vagyok es 75kg

Nem vagyok se vékony se kövér

Nekem mindenhol eloszlik a plusz kg. Van kisugárzásom es büszke vagyok arra h nő vagyok.. El fogadtam magam. Es ha elfogadod magad más szemmel látod a világot. En igy nézek ki es képzeld nagyon kapós vagyok a ffiak körében.

Magadat tedd először is rendbe

30 N

2020. okt. 22. 18:47
 32/38 anonim ***** válasza:
50%
Nem úgy bomlanak utána ahogy te hiszed , csak leakarják kezelni .. magyarul értéktelen dagi gumi baba , aki örülhet ha meg hegesztik.
2020. okt. 22. 19:47
 33/38 anonim ***** válasza:
66%
Sok nő azt hiszi ha meg akarják fektetni akkor szerelmesek belé egyből, ez csak egy illúzió..
2020. okt. 22. 19:49
 34/38 anonim ***** válasza:
56%
Irigykedj rá és írj ki kérdést a dinnye méretű mellekkel kapcsolatban. Ettől minden jobb lesz.
2020. okt. 22. 20:25
 35/38 anonim ***** válasza:
27%

Ez a kérdés úgy hülyeség és abszurd ahogy van. Szégyelltem volna kiírni, már ne is haragudj.

Nem mindegy neked, hogy kinek mi tetszik? Azt nem tudom, hogy te vagy e a dundi vagy a csontos ( valószínűleg hazudsz), de egy biztos: nem jössz be a pasi(k)nak és emiatt vered itt a nyálad. Jelzem, mindhiába. Semmin nem változtat.

2020. okt. 22. 20:28
 36/38 anonim ***** válasza:
50%

De bejon a pasiknak, irta "kevesebb udvarlo"

Nem az van, hogy szegenyhez nem szolnak hozza, nem hivjak el sehova, nem beszelnek vele.

Neki az a baja, hogy a husis csajon TOBB pasi log es TOBB pasi akar vele osszejonni (aminek a tobbsege nem is akar kapcsolatot). Tehat telhetetlen es irigy is. Nem a tokeletes pasi udvarol, ezert irigy vagyok arra, aki tobb pasit kap, mint en es kifogasokat gyartok, mint a testalkatom.megkerdezem a neten, hatha szimpatikus leszek, nem velem van a baj...de..

Es ezt nem tudom sajnalni. Magyaran annyira valogatsz, hogy a vegen senki sem marad, mert koptatsz mindenkit...gratula.

Gondold mar el, hogy Pl vekony pasit ugy utaljak a nok, mint a fene.

Ez a kerdes tok olyan, mint a pasiknal, amire azt a valaszt kapja a noktol, hogy "mamahoteles incel"

De ugye neked lenne kibol valasztani, csak a husis csaj pasijait irigyled...

2020. okt. 22. 20:49
 37/38 anonim ***** válasza:
0%
Hízzál el te is.
2020. okt. 23. 11:59
 38/38 anonim ***** válasza:
Lehet én vagyok fordítva bekötve, de nekem mindig is a vékonyabb alkatú nők tetszettek nem túl nagy cicikkel. A haj meg kb. mindegy milyen hosszú, csak ne legyen teljesen rövid mint egy férfinak. 36/f
2020. dec. 8. 19:32
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!