Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Komolyan ennyit számít a pasiknál a nagy mell és a hosszú haj?
Elmondom neked h 165 cm vagyok es 75kg
Nem vagyok se vékony se kövér
Nekem mindenhol eloszlik a plusz kg. Van kisugárzásom es büszke vagyok arra h nő vagyok.. El fogadtam magam. Es ha elfogadod magad más szemmel látod a világot. En igy nézek ki es képzeld nagyon kapós vagyok a ffiak körében.
Magadat tedd először is rendbe
30 N
Ez a kérdés úgy hülyeség és abszurd ahogy van. Szégyelltem volna kiírni, már ne is haragudj.
Nem mindegy neked, hogy kinek mi tetszik? Azt nem tudom, hogy te vagy e a dundi vagy a csontos ( valószínűleg hazudsz), de egy biztos: nem jössz be a pasi(k)nak és emiatt vered itt a nyálad. Jelzem, mindhiába. Semmin nem változtat.
De bejon a pasiknak, irta "kevesebb udvarlo"
Nem az van, hogy szegenyhez nem szolnak hozza, nem hivjak el sehova, nem beszelnek vele.
Neki az a baja, hogy a husis csajon TOBB pasi log es TOBB pasi akar vele osszejonni (aminek a tobbsege nem is akar kapcsolatot). Tehat telhetetlen es irigy is. Nem a tokeletes pasi udvarol, ezert irigy vagyok arra, aki tobb pasit kap, mint en es kifogasokat gyartok, mint a testalkatom.megkerdezem a neten, hatha szimpatikus leszek, nem velem van a baj...de..
Es ezt nem tudom sajnalni. Magyaran annyira valogatsz, hogy a vegen senki sem marad, mert koptatsz mindenkit...gratula.
Gondold mar el, hogy Pl vekony pasit ugy utaljak a nok, mint a fene.
Ez a kerdes tok olyan, mint a pasiknal, amire azt a valaszt kapja a noktol, hogy "mamahoteles incel"
De ugye neked lenne kibol valasztani, csak a husis csaj pasijait irigyled...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!