Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, randiznátok helyes migráns pasikkal, ha volna rá lehetőségetek?
Figyelt kérdés
Arab vagy afrikai származásúakra gondolok elsősorban.2020. okt. 21. 15:00
11/18 anonim válasza:
Ha megfog a személyisége, igen. Az előző munkahelyemen volt két pakisztáni fiú, nagyon bírtam őket, Budapesten járnak egyetemre, tökéletesen beszélnek angolul, és nagyon jófejek, viccesek, kedvesek, tisztelettudóak. Az arabok nem jönnek be, az afrikaiak között viszont vannak helyesek. Ha mellette a személyisége is jó, akkor okés.
12/18 anonim válasza:
Én is randiztam szír sráccal Németországban. Nekem nagyon bejött,sok magyar férfi tanulhatna a "migráns" férfiaktól, figyelmesek, tisztelettudóak, helyesek adnak magukra és intelligensek (akikkel én randiztam valaha).
Nem az a fontos, hogy migráns vagy fekete stb. hanem a személyiség és felfogás az életről...
13/18 anonim válasza:
Nekem volt Iráni, Pakisztáni ők nagyon tudnak hazudni,viszont jó fejek, és iszonyat figyelmesek ajándékok terén és hogy jól érezd magad.Fekete barátom most van. Nem sok jövőt jósolok a kapcsolatnak nem bízok benne igazán. De majd az idő mutatja mi lesz.
14/18 anonim válasza:
Ennyi fajárulót, hányok tőletek komolyan. hová züllik még ez a társadalom?:D Remélem egy normális magyar pasas se áll veletek szóba majd ezek után.
15/18 anonim válasza:
#14 Ha még lesz alkalmuk kivel szóba állni és nem fejezi le őket a párjuk mikor öntudatra ébrednek, ahogy arra már láttunk példákat, főleg nyugaton.
16/18 anonim válasza:
Van egy nagyon helyes iraki kollègàm. Eszmèletlenül jò fej.
Ettől függetlenül NEM. Ne keveredjünk!
17/18 anonim válasza:
Nem. Nem jönnek be és (nem vagyok fajgyűlölő) de én a barna/barnább bőrtöl irtózom. Egyszerűen amikor meglátok egy barna kart vagy lábszárat(nyáron,rövid ruházatban) a hideg kiráz tőle,a többi barnát el sem akarom képzelni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!