Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Van olyan fiú, aki nem perverz...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van olyan fiú, aki nem perverz és egyáltalán nem fontos neki a szex?

Figyelt kérdés
Akinek fontosabb a szeretet és hogy lelkileg kapcsolódjunk és sose csalna meg?

2020. okt. 21. 02:59
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Én igen, pont nemrég írtam ki kérdést ebben a témában, hogy létezik-e ilyen nő. 30f

https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__tarsk..

2020. okt. 21. 08:09
 12/16 anonim ***** válasza:

Nekem nagyon fontos a szeretet, a lelki kapcsolódás, az intelligencia egy kapcsolaban. Hogy fel tudjak nézni is a nőre , mert jó értékeket hordoz, amik nekem bejönnek. Nem vagyok perverz, semmi extra dolgokra nem vágyok a szexben. Viszont a szex a kapcsolat egyik fontos része. Ha van vonzalom, akkor kívánod a párod, ami a szexben teljesedik ki.

Ja és nem tudám megcsalni a párom, nem engedné a lelkiismeretem.

Úgyhogy biztos van ilyen férfi, én ilyen vagyok, de nem hinném hogy mások ne lennének így még ezzel.

F38

2020. okt. 21. 09:37
 13/16 anonim ***** válasza:
33%

Nem létezik ilyen férfi!

Nekik csak pina kell. Mind1 hogy néz ki a nő.

2020. okt. 21. 10:49
 14/16 anonim ***** válasza:
Nekem szexuálisan unalmas, csak misszionárius férfi kéne, de sztem az ilyennél az aszex is gyakoribb.
2020. okt. 21. 11:55
 15/16 anonim ***** válasza:

"Nem létezik ilyen férfi!

Nekik csak pina kell. Mind1 hogy néz ki a nő."

Ha ez igaz enne, akkor nem lettem volna teljesen egyedül 2 évig, mert jelentkező lett volna a "pina" szerepkörre, de ennél azért sokkal többet várok egy nőtől.

2020. okt. 21. 12:15
 16/16 anonim ***** válasza:
Fontos szamomra a szeretet es a lelki kapcsolat, de ha van egy ilyen ember azt szexualisan is kivanom, fontos resz. Hűseges vagyok, es ezt a másiktol is elvarom, ez is magyon fontos. Szoval vannak ilyen emberek igen. F/27
2020. okt. 21. 12:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!