Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan fiú, aki nem perverz és egyáltalán nem fontos neki a szex?
Én igen, pont nemrég írtam ki kérdést ebben a témában, hogy létezik-e ilyen nő. 30f
https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__tarsk..
Nekem nagyon fontos a szeretet, a lelki kapcsolódás, az intelligencia egy kapcsolaban. Hogy fel tudjak nézni is a nőre , mert jó értékeket hordoz, amik nekem bejönnek. Nem vagyok perverz, semmi extra dolgokra nem vágyok a szexben. Viszont a szex a kapcsolat egyik fontos része. Ha van vonzalom, akkor kívánod a párod, ami a szexben teljesedik ki.
Ja és nem tudám megcsalni a párom, nem engedné a lelkiismeretem.
Úgyhogy biztos van ilyen férfi, én ilyen vagyok, de nem hinném hogy mások ne lennének így még ezzel.
F38
Nem létezik ilyen férfi!
Nekik csak pina kell. Mind1 hogy néz ki a nő.
"Nem létezik ilyen férfi!
Nekik csak pina kell. Mind1 hogy néz ki a nő."
Ha ez igaz enne, akkor nem lettem volna teljesen egyedül 2 évig, mert jelentkező lett volna a "pina" szerepkörre, de ennél azért sokkal többet várok egy nőtől.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!