Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mit gondoltok ilyenkor srácok?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondoltok ilyenkor srácok?

Figyelt kérdés

ha ismerkedtek egy lánnyal és a beszélgetesek/randik kapcsán kiderül, h már legalább fél éve nem volt együtt senkivel (mármint szexet tekintve)

ez imponál vagy taszít?

jó érzéssel tölt el hogy lehet te leszel ennyi idő után akivel együtt lesz vagy épp elgondolkodtato hogy pontosan mi az oka és raadaul kissé feszkossa tesz?

2020. okt. 19. 20:39
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
8%
Én is 5 éve nem voltam nővel és sajna könnyen lehet hogy jó pár évig ez így marad XD Sajnos védekező üzemmódban van az agyam mert minden téren boldog vagyok és egészséges. Egyedül a csajozásból vannak negatív tapasztalataim. Már nagyon unom hogy egy csaj annyiból áll hogy csak létezik és ismerkedés során a kisujjukat sem hajlandóak mozdítani :D
2020. nov. 2. 11:00
 12/12 anonim ***** válasza:
8%
össze van szükülve .. vékony cerkásoknak imponál , nagy dákosoknak szenvedés ..
2020. nov. 2. 22:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!