Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok ilyenkor srácok?
Figyelt kérdés
ha ismerkedtek egy lánnyal és a beszélgetesek/randik kapcsán kiderül, h már legalább fél éve nem volt együtt senkivel (mármint szexet tekintve)
ez imponál vagy taszít?
jó érzéssel tölt el hogy lehet te leszel ennyi idő után akivel együtt lesz vagy épp elgondolkodtato hogy pontosan mi az oka és raadaul kissé feszkossa tesz?
2020. okt. 19. 20:39
1/12 anonim válasza:
Nekem imponál. Persze ez a külsejétől is függ. Mert a külsejével összevetve bekerülhet különböző kategóriába :D
2/12 A kérdező kommentje:
igaz 😄
2020. okt. 19. 20:43
3/12 anonim válasza:
Jaj, tudod hany olyan lany van aki nem volt senkivel fel evig...minden masodik szingli ilyen, engem egyaltalan nem erdekelne.
4/12 anonim válasza:
Nem ismerkedek lányokkal mert csúnya vagyok.
5/12 anonim válasza:
Nekem aztán nem számítana. Mondjuk jobban izgulnék amiatt, hogy őt viszont zavarná, hogy 30 év felettiként még szűz vagyok.
6/12 anonim válasza:
Kemény, hogy a nőknél még az átlagosabb csajok közt is rengetegnek számít fél év szex nélkül. Még ha kivesszük a szűz embereket és csak azokat nézzük, akik már szexeltek, ott is fél év a férfiak közt szex nélkül tök átlagosnak számít, ami jó néhányszor előfordul az életük folyamán 20-30-asként is. De persze ezt nehezen értik át a nők, megértem, mert ha csak szexről van szó, ők bármikor találhatnak, csak a saját elhatározásukon múlik.
7/12 anonim válasza:
Erre szokták azt mondani, hogy:
- nő akkor szexel mikor akar, de akkor házasodik amikor tud.
- férfi akkor szexel mikor tud, de akkor házasodik mikor akar.
8/12 anonim válasza:
Teljesen hidegen hagy hogy mikor volt szex utoljára.
9/12 anonim válasza:
Fél év? Az még nem is vészes. Sokan vannak, akik évekig nem találnak megfelelő partnert sajnos. Ez nem jelent semmi rosszat, csak éppen sajnos így sikerült. Nem járt az illető jó időben jó helyen.
10/12 anonim válasza:
Miről beszélünk. 4 éve nem voltam nővel és ez még így lesz vagy 30 évig.:D F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!