Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Átlagos kinézetű 23-24 éves...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Átlagos kinézetű 23-24 éves nőként miért van kevesebb esélyem a 30-as/40-es férfiaknál, mint olyan nőknek, akik átlag felettiek, de már 30-35 évesek?

Figyelt kérdés

Nincs velem semmi gond. Nincs túlsúlyom, nem vagyok girnyó sem, semmi ronda nincs az arcomon, hátközépig érő barna hajam van. De semmi feltűnő sem, tényleg szerintem tipikus átlagos kinézetű nő vagyok.

Kíváncsi voltam, mi a baj és különböző társkeresőkre (melyekre regisztrálra vagyok valósan is), csináltam kamu regisztrációt, kevésbé ismert szépségkirálynők profiljával, de a korukat 30-35 közé állítottam be.

Nekik megszámlálhatatlanul többen írtak, pedig sokkal idősebbek voltak.

Ennyire nem számít a fiatalság?

2020. okt. 19. 19:54
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:

Nálam elég sok esélye van egy 20-25 éves nőnek is. :D Mindennek megvan a maga varázsa. Az más kérdés, hogy nekem mennyi esélyem van náluk... :D

32/F

2020. okt. 20. 10:42
 22/22 anonim ***** válasza:
60%
A kor a férfiaknál csak a külsőt tekintve számít. Ha egy 30éves nő el tudja magáról hitetni azt, hogy 20éves, simán viszik. És azért az ismert szépségkirálynők a csúcskorukban max. 26-7-8 évesek. A 30+-osoknál, hacsak nem feküdtek kés alá és nem botoxoltatják magukat, az igényes, szebb típuson is látszik a kor - ott szokott bejönni az a képbe, hogy van olyan férfi, aki inkább akkor a feszesebb bőrű lányt választja, akinek nincsenek ráncai.
2020. okt. 20. 17:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!