Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Átlagos kinézetű 23-24 éves nőként miért van kevesebb esélyem a 30-as/40-es férfiaknál, mint olyan nőknek, akik átlag felettiek, de már 30-35 évesek?
Nincs velem semmi gond. Nincs túlsúlyom, nem vagyok girnyó sem, semmi ronda nincs az arcomon, hátközépig érő barna hajam van. De semmi feltűnő sem, tényleg szerintem tipikus átlagos kinézetű nő vagyok.
Kíváncsi voltam, mi a baj és különböző társkeresőkre (melyekre regisztrálra vagyok valósan is), csináltam kamu regisztrációt, kevésbé ismert szépségkirálynők profiljával, de a korukat 30-35 közé állítottam be.
Nekik megszámlálhatatlanul többen írtak, pedig sokkal idősebbek voltak.
Ennyire nem számít a fiatalság?
Imádom a hány kiló vagy kérdést :'D Mert aztán ebből megfogsz tudni többet ,hogy mi is a baj...
Vannak emberek akik nem a kiló alapján választanak párt akivel le akarják élni az életüket hanem emellett még jóval több minden és fontosabb dolgokat néznek. (ugyanis a külső folyamatosan változik lehet valaki szupermodel aztán lehet szül egy gyereket és hiába figyel az étkezésre mozog de előfordulhat hogy a hormonváltozások miatt már sosem lesz olyen szuper modell teste na ilyenkor mit csinálnál kidobnád?)
Mert az itteni lúzer közhiedelemmel szemben a férfiak legtöbbje a saját korosztályában keresgél.
Másrészt magad mondod, hogy jobban néznek ki nálad azok a nők.
Szerintem nincs kevesebb esélyed, maximum olyan férfiak keltik fel a te figyelmed aki az idősebb korosztályt szereti.
F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!