Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Az internetes társkeresés át...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az internetes társkeresés át fog változni egy testépítőversennyé?

Figyelt kérdés

Az interneten sok tinderes tesztet néztem, és magam is kipróbáltam különböző kamu profilokat. Az eredmény egyértelmű. Ma a tinderen a legkelendőbb jellemvonás a szteroiddal felpumpált izmos felsőtest.

Kérdés, hogy mi lesz a jövőben. Ahogy ezt egyre több férfi ismeri fel és ahogy a társkeresés többi, nem internetes formája egyre inkább eltűnik, el fogunk jutni egy olyan korszakba, ahol gyakorlatilag minden második 30 év alatti ember izmos lesz, a szteroid meg olyan elterjedt drog lesz, mint a most a cigaretta.

Erre hogyan fognak reagálni a lányok? Továbbra is döntőbírók lesznek a versenyben és megpróbálják kifogni a legizmosabb halat, mivel a genetikájuk ezt diktálja nekik? Vagy megunják a sok izmos embert és kevésbé fog ez számítani nekik, miközben más pozitív tulajdonságok meg felértékelődnek?

2020. okt. 18. 13:31
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Én azt hittem, hogy a nőknek a szép modell arcú férfi tetszik, a testalkat nem fontos. És lehet pálcika vékony a férfi.
2020. okt. 18. 16:22
 12/14 anonim ***** válasza:
15-20 éveseknek lehet a gilisztatestű, ecsetfejű fiúkák tetszenek, de a felett kizárt.
2020. okt. 18. 16:59
 13/14 anonim ***** válasza:
69%
Igen, hosszútávon az lesz, hogy a férfiak egyre inkább adnak a külsejükre, mivel csak így tudnak versenyben maradni, a nők meg egyre inkább elhagyják magukat, mivel megtehetik, így is tapossák egymást a férfiak értük.
2020. okt. 18. 17:26
 14/14 anonim ***** válasza:
100%

a nők meg egyre inkább elhagyják magukat, mivel megtehetik, így is tapossák egymást a férfiak értük.

Ez nagyon, de nagyon igaz. Rakás olyan nőt látok, aki semmi extra, kapott egy csinos arcot a természettől, de van rajta már 25 évesen 10 kiló túlsúly, már most kezdenek csüngeni a mellei ennyi idősen (40 körül már a térdeit fogja verdesni), heti 1 szer kimossa a haját, feltesz egy képet és kap 250 likeot és 100 kommentet, hogy csudaszép, én gyönyörűm, stb+ kap privátban 10 pasitól üzenetetet, Csak válogatnia kell. Ja, sima eladó a csaj. És bizony ha valaki azt hiszi, ha kap havonta 50 üzenetet facen, csak ilyen fogatlan szakmunkások meg debilek vannak közöttük, az nagyon téved. Tanult, értelmes, magas, sportos, jóvágású emberek is írnak neki, mutatta. Elég csak egy sima 10/4-5 ös nőnek lenni objektívan nézve, máris lesz majd néha néha 10/8 as pasi, aki be fog nálad próbálkozni és csak igent kell mondanod.

2020. okt. 18. 17:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!