Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek az, hogy valakinek barátnője legyen az privilégium vagy sem?
Lehetett volna ezt a kérdést szánalmasabb módon kiírni?
A): I don't think so..
B): sore wa chotto...
C): Feleznék Vágó úr.
#2 hát én láttam bánya rémeket, akik felajánkoznának nekem (kb egyfolytában tudok szexelni, csak a testi fáradtság határt), akkor is sikítva menekülnék. Szinte minek volt pasija. Sokszor látni azt hogy, "bazzzeeeee ezt ki az aki meg?..." és mégis.
Az exem húga is egy átlagos nő... volt, aztán durván elhízott. Mégis egy magas vékony jóképű, srác volt a palija, akit DOBOTT, mert a srác nem volt elég ambíciózus a karrierjében, és nem tetszett már a csajnak, hogy a belvárosi, 19. század végi építésű, nagypolgári gangos hodályban lakhatott INGYEN a sráccal, és szüleivel (szülőktől külön lakrészben, külön fürdőszobával).
Tehát még egy ilyen nő is olyan elvárásokkal rendelkezik, hogy elképesztő...
5.: A privilégium kifejezés önmagában nem feltétlezi, hogy kevesek bírnak vele, csupán azt hogy vannak akik nem lévén csak annyit jelent, hogy "kiváltság".
Khm történészelve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!