Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Szerintetek az, hogy valakinek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek az, hogy valakinek barátnője legyen az privilégium vagy sem?

Figyelt kérdés
Ja és nem kompromisszumkapcsolatra értem, hanem olyan barátnőre, akit teljes szívedből szeretsz ÉS VONZÓ!!!

2020. okt. 17. 19:02
A kérdező szavazást indított:
Persze, hogy kiváltság, mert ha sz*r lapokat húztál, akkor brutálisan nagy kompromisszumot kell kötnöd, hogy egyáltalán nőhöz juss, nemhogy széphez.
Dehogy, mindenki megtalálja a számára vonzó lányt és igenis az a lány egy csinos, szép, finom, bájos teremtés lesz, akitől el lehet olvadni
Nem kiváltság, de én nőként mondom, mert gőzöm sincs mit kell a pasiknak tenniük azért, hogy jó barátnőjük legyen
Öcsisajt... áhh Hogy lenne kiváltság? Buknak a 185 centis sportos testemért és izmos dákómért, a sportkocsiról nem is beszélve! Gyerekjáték!
Hát, öcsisajt, bizony kiváltság. Ja... hogy te megszívtad a genetikával...? Hát ee vaaan! LOL
27 szavazat
 1/7 anonim ***** válasza:
5%
Igen ez manapság már privilégium. Egyre jobban.
2020. okt. 17. 19:09
 2/7 anonim ***** válasza:
78%
Az 1.-re szavaztam nőként, és annyit tennék hozzá, hogy ugyanez fordítva is igaz ám. Ha sikerült átlag alattinak születni, akkor nagyjából b.szhatja az ember lánya. Főleg a külsőt illetően, mert egy nő számára nincs nagyobb hátrány a rondaságnál. Az igazi rondaságnál persze, amin nem segít pár ruha, kis mozgás, fodrász, smink meg ehhez hasonló "okosságok". Egy nő bármilyen lehet, csak ronda nem, mert akkor vége.
2020. okt. 17. 19:10
 3/7 A kérdező kommentje:
#1: És mit gondolsz, mi lehet ennek az oka? Hogy manapság egyre jobban.
 4/7 October15 ***** válasza:
92%

Lehetett volna ezt a kérdést szánalmasabb módon kiírni?

A): I don't think so..

B): sore wa chotto...

C): Feleznék Vágó úr.

5/7 anonim ***** válasza:
87%
Ha ez privilégium, vagyis csak nagyon kevés férfinak adatik meg, akkor rengeteg nő van egyedül, hiszen nekik sincs párjuk. Egy párkapcsolathoz két ember kell. És nem, nincs a pasik 20%-a 5-6 nővel párkapcsolatban.
2020. okt. 17. 19:17
 6/7 anonim ***** válasza:
27%

#2 hát én láttam bánya rémeket, akik felajánkoznának nekem (kb egyfolytában tudok szexelni, csak a testi fáradtság határt), akkor is sikítva menekülnék. Szinte minek volt pasija. Sokszor látni azt hogy, "bazzzeeeee ezt ki az aki meg?..." és mégis.

Az exem húga is egy átlagos nő... volt, aztán durván elhízott. Mégis egy magas vékony jóképű, srác volt a palija, akit DOBOTT, mert a srác nem volt elég ambíciózus a karrierjében, és nem tetszett már a csajnak, hogy a belvárosi, 19. század végi építésű, nagypolgári gangos hodályban lakhatott INGYEN a sráccal, és szüleivel (szülőktől külön lakrészben, külön fürdőszobával).

Tehát még egy ilyen nő is olyan elvárásokkal rendelkezik, hogy elképesztő...

2020. okt. 17. 19:20
 7/7 October15 ***** válasza:
100%

5.: A privilégium kifejezés önmagában nem feltétlezi, hogy kevesek bírnak vele, csupán azt hogy vannak akik nem lévén csak annyit jelent, hogy "kiváltság".

Khm történészelve.

2020. okt. 17. 19:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!