Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Összejönnétek olyan nővel akinek ételallergiája van, vagy más betegség miatt diétáznia kell?
Figyelt kérdés
Ti azt ehetnétek amit akartok. Főz is rád, ha szeretnéd.2020. okt. 17. 14:24
31/32 A kérdező kommentje:
Köszi :) Örülök, hogy vannak ilyen pozitív példák.
2020. okt. 22. 21:08
32/32 anonim válasza:
A barátnőm egy nagyon szigorú, vegán diétán van egészségügyi okokból. Egy percig sem volt ez gond az ismerkedés terén. Persze okozott néha fejtörést az étteremválasztás azért.
Az összeköltözés után én úgy éreztem h tehetnék érte h neki könnyebb legyen, és ezért soha nem kértem h nekem főzzön külön v ilyesmi. Szép lassan megkedveltem a kajákat pedig alapból nem voltam oda a zöldségekért, hús nélkül meg el se tudtam képzelni az életemet.
Ma ott tartunk hogy ha elmegyek egy étterembe, meg hetente egyszer kb eszek húst, egyébként semmit, és nekem jobb így, közérzet, stb, ami azért meglepett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!